Застрахуйте своє житло за 20 грн

Застрахуйте своє житло за 20 грн
azakharova
azakharova
2 229

Сервіс Portmone.com разом із страховою компанією «UNIQA» розробили суперпропозицію для своїх клієнтів. Ви можете застрахувати власне житло за суму, співмірну вартості чашки кави — і бути спокійним за власну оселю.

Мій будинок – моя фортеця. Це місце, куди завжди повертаєшся, набираєшся сил, працюєш і розважаєшся. Тому дуже важливо бути впевненим у своїй оселі, бути спокійним за неї. Саме для таких людей, які цінують свій затишок та думають про майбутнє Portmone.com та «UNIQA» розробили страхову пропозицію.

Вона гарантує, що ви не залишитеся один на один із неочікуваними проблемами, вам не страшні пошкодження вашого житла, наприклад, через стихійні лиха, не потрібно боятися блискавки, яка може пошкодити електроживлення оселі чи домашню техніку. Крім того, не доведеться сваритися із сусідами, якщо вони «затопили» вашу квартиру.

Ви вбережете свій бюджет від багатьох ризиків:

  • пожежа;
  • удар блискавки;
  • стихійне лихо;
  • пошкодження водою;
  • вибух побутового газу.

У пропозиції є дві опції: страхування житла на місяць і рік. Вартість страховки на місяць — всього 20 грн, в той же час ви зможете розраховувати на відшкодування збитків на суму 40 000 грн. Щоб застрахувати квартиру чи будинок на рік – потрібно сплатити 199 грн, а страхова сума дорівнюватиме 50 000 грн.

Будьте спокійні за своє житло, коли йдете вранці на роботу і знайте, що не залишитеся наодинці з проблемами. Погодьтесь, воно того варте.

Застрахувати свою оселю можна тут.

Сподобалась стаття? Оцініть, будь ласка. Автору буде приємно 😌
Та поділіться в месенджерах
Коментарі