Кредит в Moneyveo

Кредит в Moneyveo
Stanislav Shulga
Stanislav Shulga
2 463

Манівео кредит – це мікрофінансова організація, яка надає фінансову підтримку багатьом українцям. Якщо вам бракує грошей до заробітної плати, необхідно терміново купити продукти або сплатити ремонт побутової техніки, можна оформити позику і швидко вирішити поточні проблеми. Для цього знадобиться заповнити кредитну заявку, перейшовши в Манівео кредит і почекати не більше 20 хвилин. Шанси, що вам не відмовлять в кредитуванні, дуже високі: Moneyveo схвалює 9 з 10 заявок!

Умови кредитування в Moneyveo

Безсумнівна перевага компанії полягає в тому, що вона не відмовляє в грошовій допомозі нікому, в тому числі людям, які раніше вже зіпсували свою кредитну історію. Успішно позичити тут можуть: пенсіонери, безробітні, студенти, інваліди та інші категорії осіб, яким банк ніколи не видасть кредит. До позичальників висуваються мінімальні вимоги, які дуже легко виконати.

Для того, щоб взяти у Манівео кредит онлайн необхідно:

  • Бути громадянином України, який досяг повноліття.
  • Мати ІПН та паспорт.
  • Бути власником банківської картки, у якої не закінчився термін дії.
  • Завести електронну пошту і мати стабільний вихід в мережу інтернет.

Також у вас має бути мобільний телефон для того, щоб пройти реєстрацію на сайті. Зверніть увагу, що заявку можуть відхилити, якщо мобільний номер вказаний невірно, а картка належить комусь із ваших родичів або друзів.

Співпраця з Манівео, за умови, що ви будете чесно виконувати взяті на себе зобов’язання і регулярно вносити платежі – дуже вигідний варіант. Вам не доведеться проходити через десятки бюрократичних процедур як в банку, шукати поручителів, платити за обслуговування картки тощо.

Сума позики500 – 30000 грн.
Період кредитуваннявід 7 до 30 днів
Як видається позикаНа картку будь-якого українського банка.
Кредитні пакетиSmart (до 22000 грн.), Comfort (до 30000 грн.).
Ставка1,3%
Ставка при першому зверненні0,01
Декілька позик одночасноне передбачено
Швидкість прийняття рішення До 20 хвилин
Чи можна продовжити термін виплати позикитак
Чи існують штрафні санкції за простроченнятак
Розмір штрафу за простроченняЗа прострочення щодня нараховується 2,3% штрафу. Відлік починається з дня порушення позичальником взятих на себе зобов’язань.
Чи можлива пролонгація Манівеотак
Де можливо оформитиВ будь-якій точці країни, за винятком тимчасово окупованих територій.

Переваги кредитування в Манівео

Манівео кредит на картку має багато переваг. По-перше, отримати гроші можна дуже швидко, а заповнення заявки займає не більше, ніж 8 хвилин. Перерахуємо інші плюси компанії, що роблять співпрацю з нею вигідною та зручною:

  • Надійний захист конфіденційних даних. Ви можете не перейматися з приводу того, що ваша персональна інформація буде розповсюджена або передана третім особам. Сервіс абсолютно безпечний та відповідає міжнародним стандартам.  
  • Процедура, скориставшись якою можна отримати фінансову допомогу, дуже проста. Вам не доведеться відповідати на складні питання, надавати інформацію про своє майно та членів сім’ї.
  • Готовність допомогти людям, які мають погану кредитну історію або нерегулярну заробітну плату.
  • Минимальный пакет документов. Ніяких довідок про офіційне працевлаштування та доходи.
  • Прозора платіжна система. Інформація про процентну ставку вказана в анкеті і надалі залишається незмінною. Ви сплачуєте тільки кредит і відсотки, вам не доведеться вносити плату за користування особистим кабінетом, банківською карткою тощо.
  • Вигідні умови для тих, хто позичає гроші вперше, а також для постійних клієнтів. За умови своєчасного погашення заборгованості, переплачувати не доведеться. 
  • Якщо виплатити борг у вказаний термін  не виходить, можна сплатити відсотки і продовжити користуватися позикою.
  • Отримання фінансової допомоги не має часової прив’язки. Навіть якщо людина оформляє заявку вночі у вихідний день, за умови схвалення позики, гроші надходять через кілька хвилин.
  • Відмінний спосіб взяти в борг на більш вигідних умовах – Moneyveo промокод.

Недоліки

Даний кредитний сервіс має і кілька мінусів. В першу чергу, до них відноситься висока процентна ставка. Це пов’язано з тим, що МФО дуже ризикують, видаючи кредити тим, кого банки вважають неблагонадійними. На жаль, ризик того, що людина не поверне борг, досить високий і великі відсотки – своєрідна страховка компанії від непорядності студентів.

Інші мінуси Манівео:

  • Позичити можна порівняно невелику суму, якої не вистачить на розвиток бізнесу, будівництво, автомобіль або дорогі медичні операції.
  • Застрахуватися на випадок хвороби або виникнення важких життєвих обставин, як в банку, не можна. Таким чином, ви будете змушені своєчасно і в повному обсязі виплачувати заборгованість, навіть якщо опинилися в патовій ситуації.
  • За прострочення, які виникають навіть не з вини позичальника, доведеться платити великі штрафи.

Таким чином, якщо ви збираєтеся взяти кредит в Манівео, ретельно зважте переваги та недоліки оформлення позики в цій компанії. Тільки усвідомлюючи всі ризики можна прийняти вірне рішення про те, чи варто кредитуватися у МФО.

Як відбувається подача заявки в Moneyveo

Для того, аби стати клієнтом компанії та отримати грошову допомогу, треба відповідати вимогам Манівео, підготувати пакет необхідних документів і заповнити заявку. Розглянемо цей процес поетапно:

  1. Зайдіть на офіційний сайт Манівео і за допомогою кредитного калькулятора оберіть суму, яку плануєте позичати, а також термін її повернення.
  2. Заповніть анкету, необхідну для надання фінансової допомоги. Обов’язково уважно читайте всі питання, коректно і правильно давайте на них відповіді. Якщо ви даєте неправдиві відповіді, в кредитуванні можуть відмовити, так як анкети позичальників перевіряються в автоматичному режимі з використанням даних з відкритих та закритих джерел.
  3. Пройдіть процедуру верифікації банківської картки. Це треба для того, аби компанія переконалась, що з нею хоче співпрацювати реальний власник картки, а не шахрай. Зверніть увагу, що на рахунку буде заблоковано невелику суму, яка повертається відразу після успішної верифікації. Тому баланс по картці повинен бути позитивним.
  4. Зачекайте 10 – 15 хвилин. Після розгляду заявки на вказаний мобільний номер надійде повідомлення з рішенням кредитора. Якщо воно позитивне, передивіться умови співпраці і підтвердіть свою згоду на оформлення угоди.
  5. Отримайте гроші через 5 -10 хвилин після підписання угоди.

Якщо ви вже позичали у сервісу позику, то для того, щоб отримати нову, виконайте вхід в особистий кабінет Moneyveo.

Програма лояльності від МФО Moneyveo  

Постійні клієнти, які своєчасно погашають заборгованості, можуть стати учасниками «Рівнів лояльності». Участь в програмі гарантує поступове збільшення індивідуальної знижки на процентну ставку. Це дуже вигідна пропозиція, так як розмір знижки досягає 50%, а сума, яку можна позичити в наступний раз істотно збільшується.

Для того, щоб підвищити рівень лояльності необхідно:

  • Оформити кредит на суму 1500 грн. та більше, строком на 30 днів.
  • Своєчасно сплачувати відсотки.
  • Підсумувати бали для отримання постійної знижки.

Зверніть увагу, що клієнти, які хоча б один раз потрапили під дію штрафних санкцій компанії, виключаються з програми лояльності.  

Причини відмови в кредиті

Іноді в особистому кабінеті Манівео не виходить оформити кредит. І хоча компанія надає позитивну відповідь на переважну кількість заявок, спробуємо розібратися, чим обґрунтована більшість негативних рішень. Найбільш ймовірно, що ви вже колись кредитувалися у даного МФО і проявили себе, як недбайливий позичальник, несвоєчасно погашаючи заборгованість.

Інші причини, які могли посприяти відхиленню заявки:

  • Неправильно вказані контактні дані, мобільний телефон.
  • Прострочена банківська картка.
  • Ви нещодавно погасили заборгованість, але система ще не встигла проаналізувати нові дані.

Через те, що якась інформація вказана некоректно, компанія може подумати, що отримати гроші намагаються зловмисники, які заволоділи вашими персональними даними. Тому при найменших сумнівах в тому, що про фінансову допомогу просить порядна людина, заявка відхиляється.

Якщо ви отримали негативне рішення щодо надання мікрозайму, не засмучуйтесь. Ми рекомендуємо перечитати свої відповіді, знайти помилки та спробувати заповнити анкету ще раз. Також спробуйте зателефонувати на гарячу лінію сервісу, співробітники якого допоможуть виправити технічну помилку та отримати гроші. 

Пролонгація позики в Манівео

Іноді життєві обставини та виникнення непередбачених витрат не дозволяють одразу погасити кредит в повному обсязі. Для таких позичальників МФО пропонує опцію пролонгації користування грошима. Це відмінний спосіб зберегти репутацію благонадійного позичальника та уникнути нарахування штрафів та пені.

Для подовження мікрозайму необхідно:

  • Виконати вхід в особистий кабінет Манівео.
  • Сплатити відсотки по кредиту.

Підключити послугу пролонгації можливо через платіжні термінали, систему Приват24, у відділені банку-партнера. Але простіше за все здійснити це через вхід в особистий кабінет Манівео. Також в особистому кабінеті зручно відстежувати погашення позики.

Акції при взятті кредиту

Манівео акції – хороший спосіб економити або навіть отримувати додатковий дохід. На сьогоднішній день діють акційні пропозиції “Квітневий презент” та “CabrioЛіто”.

Беручи участь у “Квітневому презенті”, клієнт, який приведе друга, отримає бонусну виплату в розмірі 500 грн. Гроші надаються в тому випадку, якщо людина скористується вашим посиланням та оформить кредит в Манівео. Для того, щоб виграти автомобіль в рамках акції “CabrioЛіто”, необхідно:

  • Взяти гроші в борг у компанії в період 01.04 – 31.05
  • Своєчасно погашати заборгованість.

Підсумки акції будуть підведені 01.06 – 04.06 2021 року.

Для того, аби дізнатися ще більше корисної та цікавої інформації зі світу фінансів, а також кредитуватися за найвигіднішими умовами, слідкуйте за оновленнями нашого сайту!

Сподобалась стаття? Оцініть, будь ласка. Автору буде приємно 😌
Та поділіться в месенджерах