Інноваційна касова система від «Портмоне» та SystemGroup: безготівковий розрахунок без функцій банківського термінала

Інноваційна касова система від «Портмоне» та SystemGroup: безготівковий розрахунок без функцій банківського термінала
Stanislav Shulga
Stanislav Shulga
2 736

У результаті спільної роботи платіжного сервісу Portmone та системного інтегратора в області автоматизації бізнес-процесів SystemGroup з’явився новий продукт. Тепер підприємці зможуть приймати оплати картками будь-яких фінансових установ без використання банківських терміналів.

SystemGroup і Portmone: симбіоз інновацій

SystemGroup — великий гравець українського ринку в області автоматизації та оптимізації бізнесу, пов’язаного з торгівлею і логістикою. У SystemGroup займаються розробленням фіскальних рішень усіх типів, зокрема хмарних технологій, РРО та ПРРО. Серед основних напрямків діяльності:

  • реалізація обладнання світових виробників;
  • розроблення програмного забезпечення;
  • системна інтеграція;
  • фіскальні рішення;
  • консалтинг;
  • комплексне сервісне обслуговування обладнання.

Головна мета компанії — впровадження сучасних технологій, що сприяють ефективності бізнесу. Для її реалізації провідний системний інтегратор нашої країни об’єднав свої можливості з «Портмоне» — першим в Україні платіжним сервісом, що пройшов міжнародний аудит безпеки за стандартом PCI DSS і отримав сертифікат SRC.

Як працює нова касова система?

Щоб скористатися новими можливостями від «Портмоне» та SystemGroup, вам знадобиться встановити в магазині або закладі iNNOVATE! 4POS. Це компактний пристрій, що поєднує в собі касовий апарат, сканер штрих-кодів і POS-систему. Попередньо встановлена ОС Android розширює можливості застосування пристрою. iNNOVATE! 4POS може використовуватися в кафе та ресторанах, аптеках, таксі та на паркуваннях, у турагентствах і готелях, у сфері доставлення та виїзної торгівлі.

Переваги використання iNNOVATE! 4POS:

  • касова система «під ключ» містить усе необхідне для обліку продажів;
  • пристрій може використовуватися автономно або під’єднуватися до ERP для завантаження каталогу товарів (до 20000 найменувань) і передачі звітів;
  • наявність фіскального модуля. Система дозволяє реєструвати чеки в режимі online та offline;
  • централізований контроль даних і документообігу. Можливість об’єднатися в єдину інформаційну мережу з іншими РРО Datecs або iNNOVATE!;
  • робота з будь-якими типами податків і зборів;
  • можливість під’єднання до торговельних ваг DIGI.

Вартість касового обладнання становить 9899 грн (клієнтам доступна безвідсоткова розстрочка на 10 місяців). Кожен власник iNNOVATE! 4POS може вибрати встановлене або власне ПЗ, а також під’єднати додаткові сервіси.

Більш детально за посиланням – https://cutt.ly/GRfWg2D

Щоб приймати оплати на касових системах за допомогою QR-коду, виконайте наступні дії:

  • активуйте сервіс «Портмоне» на апараті iNNOVATE! 4POS. Реквізити закріплюються за компанією під час реєстрації, тому рахунок для надходження коштів вводити не потрібно;
  • в касовій системі створіть рахунок. Виберіть спосіб оплати «QR-код/картка»;
  • попросіть клієнта засканувати згенерований на екрані iNNOVATE! 4POS індивідуальний QR-код.
  • Користувач самостійно переходить на захищену сторінку «Портмоне» та оплачує рахунок у зручний для нього спосіб (картка, Apple Pay або Google Pay). За потреби клієнт вводить адресу електронної пошти для отримання копії квитанції. Вам залишається перевірити статус платежу та за необхідності його фіскалізувати.

Розробка від Portmone та SystemGroup — універсальне рішення для ФОП

У 2022 році набуває чинності закон України, згідно з яким ФОП — платники єдиного податку 2–4 груп зобов’язані використовувати РРО або ПРРО. Тому рішення, яке пропонують компанії «Портмоне» та SystemGroup, стане оптимальним варіантом для організації компактних касових робочих місць у кафе, магазинах одягу та іграшок, СТО, салонах краси. Впровадження розробки допоможе бізнесу автоматизувати керування процесами та дотриматися всіх вимог законодавства.

Сподобалась стаття? Оцініть, будь ласка. Автору буде приємно 😌
Та поділіться в месенджерах