«АТБ», MAUDAU і не тільки: Portmone розширює список партнерів програми Cashback

«АТБ», MAUDAU і не тільки: Portmone розширює список партнерів програми Cashback
Stanislav Shulga
Stanislav Shulga
1 317

У непростих умовах війни, стрімкої інфляції та зростання цін сервіс Portmone продовжує надавати клієнтам нові можливості. На цей раз пропонуємо вам додатково заощадити на покупках в інтернеті. Ми поповнили перелік компаній, у яких ви можете замовляти товари та послуги з поверненням частини суми на бонусний рахунок. До списку увійшли супермаркет «АТБ» та платформа MAUDAU.

Нові партнери Portmone в категорії Cashback

Багато українців цінують свій час і замовляють продукти, напої, корм для тварин та інші товари першої необхідності в режимі онлайн. З кешбеком від Portmone перед ними відкриваються нові можливості. Купуючи товари в «АТБ», учасники програми отримують на бонусний рахунок 0,8% від витраченої суми. Окрім того, ми повертаємо 2,5% за шопінг на сайті MAUDAU.

Партнерами кешбек-платформи Portmone також стали:

Беручи участь у нашій програмі, ви зможете повертати від 0,5% до 15% від сплачених сум. Поспішайте скористатися вигідними пропозиціями! Ми співпрацюємо з десятками українських і закордонних компаній, серед яких супермаркети, магазини одягу, взуття та спортивних товарів, сервіси бронювання та TV-провайдери.

Звідки береться кешбек

Щоб наші клієнти могли робити вигідні покупки, ми укладаємо угоди з продавцями та компаніями, що надають послуги. Коли людина заходить на сайт через Portmone та оплачує замовлення, ритейлер перераховує нам певний відсоток від доходу з покупки. Ми, своєю чергою, повертаємо покупцеві більшу частину отриманої суми на спеціальний рахунок.

Схема проста і прозора. Ви витрачаєте гроші на замовлення в інтернеті та одночасно накопичуєте бонуси. 1 бал дорівнює 1 гривні. Нараховані бали списуються з балансу за замовчуванням під час здійснення платежів.

Як отримати кешбек

Для отримання бонусів достатньо виконати кілька нескладних дій.

  1. Зареєструйтеся та авторизуйтеся на платіжному сервісі.
  2. У каталозі послуг перейдіть до розділу «Отримайте кешбек».
  3. Виберіть продавця, провайдера або сервіс у списку компаній-партнерів.
  4. Перейдіть на сайт і зробіть замовлення.
  5. Дочекайтеся надходження грошей на бонусний рахунок.

У разі здійснення покупок і замовлень у нових учасників програми Cashback середній термін повернення коштів становить 1 місяць. Детальнішу інформацію можна дізнатися на сторінці ритейлера на Portmone. Обов’язково ознайомтеся з детальними умовами кешбеку перед покупкою.

Накопичені на спеціальному рахунку бали можна витратити на оплату комісій під час транзакцій на Portmone. Також бонусними коштами можна розрахуватися за активацію тарифного плану «Місяць», що надає змогу оплачувати комуналку, охорону та телекомунікаційні послуги без комісії.

Заробляйте на власних витратах — здійснюйте онлайн-покупки через Portmone!

Сподобалась стаття? Оцініть, будь ласка. Автору буде приємно 😌
Та поділіться в месенджерах