У Portmone з’явилась можливість прив’язувати рахунки до адрес і сплачувати комунальні послуги в один клік

У Portmone з’явилась можливість прив’язувати рахунки до адрес і сплачувати комунальні послуги в один клік
Stanislav Shulga
Stanislav Shulga
2 831

Сервіс онлайн-платежів «Портмоне» дозволяє українцям своєчасно та легко оплачувати комуналку, не гаючи часу в черзі у банку. Тепер користувачам буде доступна нова функція: створення в профілі адреси з можливістю прив’язання до неї платіжних рахунків. Зареєстрований клієнт зможе додати до облікового запису кілька адрес: наприклад, квартири, дачі та іншої житлової нерухомості.

Які послуги можна сплатити за допомогою «Портмоне»

Сервіс надає можливість оплачувати на сайті або в мобільному застосунку всі види комунальних послуг:

  • обслуговування багатоквартирного будинку;
  • електро- та водопостачання;
  • опалення;
  • газ (постачання та використаний обсяг).

Оплата здійснюється двома способами: шляхом вибору постачальника послуг чи за реквізитами. Якщо компанія має контракт з «Портмоне», в особистий кабінет клієнта на сайті надходять рахунки з актуальними сумами, якщо ні — цифри вносяться вручну.

Як створювати адреси та підв’язувати під них рахунки

Оплачуєте послуги за декількома адресами та хочете впорядкувати рахунки? «Портмоне» знає, як полегшити та оптимізувати процес оплати. Тепер наші користувачі зможуть створювати в особистому кабінеті адреси, розподіляти за ними платіжки та оплачувати комуналку в один клік! Щоб створити адресу, дотримуйтесь інструкцій.

  1. У вкладці «Баланси та рахунки» на сайті виберіть розділ «Мої адреси».
  2. Натисніть кнопку “Додати нову адресу”.
  1. У графі «Назва адреси» позначте об’єкт: «Будинок», «Новий дім», «Дача» тощо.
  1. Шаблони, за якими раніше робилися оплати, визначаються автоматично. Натисніть на кнопку «До рахунків» і виберіть саме ті з них, які потрібно підтягнути до адреси.

Зареєстровані клієнти зможуть підв’язати до адреси рахунки для оплати комунальних послуг, телебачення, інтернету та охорони. Інші рахунки залишаються в блоці швидких платежів. Рахунки, не прив’язані до адрес, залишаються в особистому кабінеті: їх можна оплачувати окремо.

До кожної адреси додається індикатор оновлення та оплати рахунків.

Прикріплені до адрес (незалежно від їхньої кількості) рахунки можна сплатити в один клік. Адреси можуть редагуватися та видалятися. Якщо ви вважаєте, що вам ця функція не знадобиться, її можна ігнорувати.

Переваги оплати комуналки за допомогою Portmone

Користувачі з усіх регіонів України обирають оплату за допомогою «Портмоне», тому що це зручно, швидко та вигідно. Переваги нашого сервісу:

  1. Усе потрібне – під рукою. Шаблони зберігаються в профілі, а доступ до рахунків надається автоматично після їхнього надходження. Оплачені електронні квитанції зберігаються в архіві.
  2. Економія часу. Для оплати комунальних послуг уже не обов’язково йти до банку та стояти у довгих чергах. Усі платежі можна робити, не виходячи з дому.
  3. Можливість оплачувати послуги без прострочень. Повідомлення про платіжки надходять на e-mail та в SMS.
  4. Безпека. Сервіс використовує надійні системи та протоколи захисту даних користувачів. Зловмисники не зможуть отримати доступ до конфіденційної інформації та ваших банківських рахунків.
  5. Різноманітність послуг. «Портмоне» також надає можливість швидко та вигідно оплачувати мобільний зв’язок, інтернет, послуги охорони, страхування та здійснювати безліч інших фінансових операцій з мінімальною комісією.

Звільніть себе від рутинних завдань і необхідності контролювати своєчасність оплати комуналки — обирайте «Портмоне»!

Сподобалась стаття? Оцініть, будь ласка. Автору буде приємно 😌
Та поділіться в месенджерах