Як переказати гроші з «Монобанку» на «Приват»

Як переказати гроші з «Монобанку» на «Приват»
Stanislav Shulga
Stanislav Shulga
5 952

Займаючись онлайн-шопінгом, оплачуючи послуги та переказуючи гроші друзям або рідним українці часто здійснюють транзакції між картками різних банків. У більшості випадків проблем не виникає, але іноді споживачі не знають, як здійснити операцію. У цій статті ми розповімо, як переказати гроші з «Монобанку» на «Приват». Якщо для вас актуальне це питання, скористайтеся порадами експертів.

Як переказати гроші з «Монобанку» на «ПриватБанк» через Portmone

Ця платіжна система — ідеальний вибір для міжбанківських транзакцій. Переваги сервісу — інтуїтивно зрозумілий інтерфейс і зручні інструменти. Якщо бажаєте переказати гроші з «Монобанку» на «ПриватБанк», дотримуйтеся простої інструкції:

  1. Зайдіть на сайт Portmone.
  2. Виберіть у меню розділ «Перекази» та клікніть по ньому.
  3. Заповніть дані у вкладці:
  • номер, термін дії та код CVV картки відправника;
  • номер картки одержувача;
  • суму переказу.
  1. Вкажіть адресу електронної пошти для отримання квитанції.
  2. Натисніть на кнопку «Переказати».
  3. «Монобанк» надішле на ваш номер телефону повідомлення з паролем. Введіть його у полі, що відкрилося, і підтвердіть транзакцію.

Усе готово. Гроші будуть перераховані на картку «ПриватБанку». Якщо одержувач користується послугою інтернет-банкінгу, він отримає повідомлення про зарахування коштів на картку.

Якщо під час заповнення заявки виникли складнощі, напишіть повідомлення службі підтримки «Портмоне». Вам буде надана оперативна допомога у розв’язанні проблеми.

Розмір комісії під час переказу коштів з «Монобанку» на «ПриватБанк»


Комісія
Сервіс «Портмоне» 1% + 5 гривень
«Монобанк» (власні кошти)0%
«Монобанк» (кредитні кошти)4%

У процесі оформлення заявки на переказ грошей з «Монобанку» на «Приват» користувач сервісу «Портмоне» зазначає суму. В полі збоку з’являється звіт, скільки грошей буде знято з картки з урахуванням комісії.

Іноді під час зарахування коштів на картку банк одержувача стягує додаткову суму. Наявність комісії та її розмір залежить від виду картки.

Як швидко здійснюється переказ

Якщо ви вибрали платіжну систему Portmone, транзакція не займе багато часу. У більшості випадків переказ триває кілька хвилин, незалежно від того, якому банку належать картки відправника та одержувача. Затримки виникають украй рідко та пов’язані з політикою банківської установи. У таких ситуаціях операція здійснюється до 5 робочих днів.

Якщо ви переказуєте гроші з картки «Монобанк» на «Приват», затримки з боку фінансових компаній виникають лише у форс-мажорних ситуаціях. Завдяки прогресивним системам онлайн-сервісів цих банків ймовірність виникнення труднощів під час проведення транзакції близька до нуля.

Які проблеми можуть виникнути під час переказу грошей з картки на картку

Система сервісу постійно аналізує складнощі, які зрідка виникають у користувачів. Найпоширеніші випадки:

  • на рахунку відправника недостатньо коштів;
  • зроблена помилка під час введення номера картки отримувача. Перед відправленням важливо ретельно перевіряти всі дані, які ви вносите в заявку. Якщо помилка все ж сталася, дізнайтеся, якому банку належить картка. Ця інформація визначається за її номером. Далі слід звернутися в банк і написати заяву на повернення коштів. Потрібно лише надати квитанцію, що підтверджує транзакцію;
  • перевантаженість серверів. У таких ситуаціях виникають затримки з зарахуванням коштів. Коли ситуація нормалізується, гроші будуть переведені на картку одержувача.

Тарифи та обмеження

«Портмоне» пропонує гнучкі умови переказу грошей. Але обмеження все ж є. Вони встановлені для транзакцій, здійснених з однієї картки відправника:

  • максимальний об’єм переказу — 25 тисяч гривень;
  • сума переказів протягом доби — до 75 тисяч гривень;
  • загальна сума транзакцій протягом місяця — 150 тисяч гривень;
  • кількість переказів за добу — 10;
  • кількість переказів протягом місяця — 25.

Ці обмеження стосуються лише однієї картки. Якщо бажаєте здійснювати більше транзакцій, потрібно лише оформити ще одну або декілька карток.

Переваги роботи з сервісом Portmone

Наші клієнти відзначають кілька важливих моментів:

  • швидкі перекази;
  • мінімальна комісія;
  • можливість здійснювати транзакції з будь-яких електронних пристроїв, під’єднаних до інтернету;
  • максимальний рівень безпеки.

Переказ з картки «Монобанк» на «Приват» — лише одна з послуг нашої платіжної системи. Тут можна швидко скинути гроші на мобільний телефон, оплатити телебачення та інтернет, оформити автоцивілку, поповнити баланс у грі та виконати ще десятки корисних дій. І все це швидко, зручно та безпечно. Зареєстровані користувачі можуть взяти участь в акціях, отримати знижки та налаштувати автоплатежі. Скористайтеся сервісом «Портмоне» та оцініть його можливості!

Сподобалась стаття? Оцініть, будь ласка. Автору буде приємно 😌
Та поділіться в месенджерах