Portmone вітає клієнтів з прийдешнім 2022 роком!

Portmone вітає клієнтів з прийдешнім 2022 роком!
Stanislav Shulga
Stanislav Shulga
2 561

Передноворічні перегони набирають обертів, і ви не могли цього не помітити 🙂 Підготовка до Нового року — приємне, але й клопітке заняття. У передсвятковій метушні потрібно встигнути купити подарунки для рідних і близьких, скласти меню, прикрасити оселю та передбачити ще тисячу важливих дрібниць. На що звернути увагу і як витратити гроші з розумом, нічого не забувши, — читайте далі.

Як заощадити на новорічних покупках

Купівля всього необхідного для новорічного столу — серйозна стаття витрат. Ми ознайомилися зі статистикою: виявляється, у 2015 році стандартний набір продуктів для приготування святкових страв на сім’ю з чотирьох осіб коштував приблизно 700 грн. За нинішніми мірками, це смішна сума: аналітики підрахували, що вартість новорічного столу у 2021 році обійдеться вже близько 1500 грн. Якщо порівняти ціни у 2005 та 2021 роках, виходить таке: на приготування 1 кг олів’є ми витрачали тоді 38 грн, а зараз — 75 грн. Що вже казати про алкогольні напої — їхня вартість зросла в кілька разів.

Ще один важливий етап підготовки — новорічні подарунки. Українці штурмують великі онлайн-гіпермаркети, сподіваючись придбати ексклюзивні речі зі знижками та потішити близьких. А щоб це не призвело до утворення дірки в бюджеті, прислухайтеся до наших порад.

Хочете підказку, як можна заощадити на новорічних покупках? Робіть закупівлі в мережі Auchan, Winetime та Goodwine, а за подарунками завітайте до наших партнерів Rozetka, AliExpress, «Цитрус», «Будинок іграшок» та інших (повний список шукайте тут). Отримуйте кешбек і заощаджуйте до 25% від вартості товарів! Бонуси надходять на баланс у власному кабінеті користувача. Отриманими балами можна оплачувати комісію під час здійснення будь-яких платежів на нашому сайті. Також використовуйте кешбек під час внесення абонплати за ТП «Місяць» і користуйтеся послугами нашого сервісу абсолютно безоплатно.

Не забудьте про розважальну програму

Продумайте цікаве дозвілля, запасіться настільними іграми та гарним настроєм. Незайвим буде заздалегідь сплатити інтернет і телебачення: це дозволить насолодитися переглядом улюблених каналів і новорічних передач у колі сім’ї та друзів. Просто виберіть постачальника послуг із запропонованого списку, вкажіть номер договору, і кошти з’являться на вашому рахунку протягом декількох хвилин. У «Портмоне» ви можете налаштувати функцію автоматичної оплати послуг ТБ, зберігати дані платіжних карток і отримувати на пошту квитанції про успішну оплату.

Сервіс Portmone: у Новий рік із новими цілями!

У році, що минає, команда «Портмоне» доклала максимум зусиль, щоб наші клієнти отримували найкращі послуги на ринку. Ми робимо для вас усе та навіть більше!

  • У списку наших перемог 2021 року — золото в номінації «Найкращий сервіс онлайн-платежів» і срібло в категорії «Найкращий платіжний офлайн-сервіс для бізнесу» за версією PaySpace Magazine Awards.
  • Ми розробили послугу POS-терміналу в застосунку Pos Phone і оголосили про інтеграцію з Бітрікс24.CRM.
  • Ми оновили систему кешбеків і запустили реферальну систему — користуйтеся послугами, залучайте знайомих і отримуйте бонуси!
  • Ми впровадили сервіс передання показників лічильників і значно розширили спектр послуг. Тепер ви можете оплачувати паркінг, штрафи та купувати ОСЦПВ за допомогою «Портмоне».
  • Удосконалили сайт і спростили процес оплат. Користуйтеся зрозумілими алгоритмами та шаблонами, зберігайте дані карток та ініціюйте оплати у два кліки. А заощаджений час присвятіть близьким, друзям і самим собі:)

Ну і звичайно, ми не збираємося зупинятися на досягнутому! Залишайтеся з нами: у 2022 році ми готуємося анонсувати безліч цікавих пропозицій для бізнесу та приватних клієнтів. Команда «Портмоне» щиро вітає вас з прийдешнім роком Тигра та бажає міцного здоров’я, процвітання та здійснення бажань, успіхів і яскравого святкового настрою. І нехай Новий рік буде чарівним!

Сподобалась стаття? Оцініть, будь ласка. Автору буде приємно 😌
Та поділіться в месенджерах