Кредит в Credit7

Кредит в Credit7
Stanislav Shulga
Stanislav Shulga
1 583

Credit7 – сервіс онлайн-кредитування, відомий своєю простотою, надійністю та оперативністю. Всього за декілька років компанія змогла завоювати довіру та популярність серед українського населення. Цього вдалось досягти завдяки відсутності прихованих платежів та комісій, а також зручними та зрозумілими умовами видачі позик.

Для того, щоб отримати гроші достатньо всього увійти в особистий кабінет користувача Кредит7, вибрати суму та термін кредитування, заповнити коротку анкету, після чого дочекатись зарахування грошових коштів на вашу банківську картку. Процес розгляду заявки займає до 15 хвилин, в разі позитивного рішення гроші нараховуються миттєво. При цьому позичальникові  не потрібно приходити до офісу компанії або взагалі виходити з дому, достатньо наявності комп’ютера або смартфона з доступом в інтернет.  

Умови отримання кредиту в Credit7

Усі кредити в Credit7 видаються на основі договору. Новим користувачам гроші в борг надаються на пільгових умовах – під 0,01% в день. Для всіх інших діє стандартна процентна ставка, яка становить 1,9% в день. За таких умов допускається оформлення кредиту на суму від 600 до 10 000 гривень.

Стати клієнтом Кредит7 може будь-який українець в віці від 18 до 65 років, який надасть:

  1. Паспорт;
  2. Код платника податків (ІПН);
  3. Мобільний телефон та електронну пошту;
  4. Банківську картку, видану будь-яким українським банком.

“Картка обов’язково повинна належати позичальнику, інакше МФО може відмовити в наданні позики” 

Кредитний лімітвід 600 до 10 000 гривень
Термін кредитуваннявід 5 до 30 днів
Мета оформленнябудь-які особисті потреби
Необхідність заставині
Дострокове погашеннятак
Наявність страховкині
Дострокове погашеннятак
Пролонгаціятак

Увійти до персонального кабінету Кредит7 та оформити позику можно з будь-якої точки України, за виключенням тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей. 

Хто може отримати позику в Кредит7

МФО кредитує не тільки офіційно працевлаштованих осіб, але й тих, хто працює неофіційно, знаходиться в декретній відпустці або взагалі безробітний. Єдина умова – потенційний позичальник повинен мати стабільне джерело доходу (пенсія, стипендія, соціальна підтримка, аліменти тощо) В компанії підкреслюють, що готові надавати фінансові послуги клієнтам з поганою кредитною історією, яким відмовляють  в “допомозі” більшість вітчизняних банків.

Крім того, для отримання позики не потрібно:

  • надати довідку про доходи;
  • залишати контакти поручителів;
  • оформлювати страховку. 

Переваги кредитів від Credit7

В порівнянні з банками та іншими мікрофінансовими організаціями, співпраця з компанією Кредит7 має кілька переваг:

  • схвалення заявки по повторним клієнтам, які увійшли в кабінет Credit7, займає до 7 хвилин;
  • новим клієнтам позики надаються під 0,01% в день;
  • немає прихованих комісій та страхових платежів; 
  • необмежена кількість пролонгацій;
  • організація забезпечує надійний захист персональних даних і не розголошує інформацію про позичальників третім особам;
  • гроші нараховуються на картку миттєво;
  • великий вибір способів погашення позики (через персональний кабінет на сайті, в системі Приват24, в терміналах Ibox, або через касу банку)

Процедура подачі онлайн заявки

Для отримання грошей в борг позичальникові спочатку необхідно зайти на офіційний сайт МФО та зареєструватись в системі.

Наступний етап – вхід в особистий кабінет Credit7, після чого залишилося виконати декілька дій:

  • вказати бажану суму та період кредитування;
  • заповнити персональну інформацію (паспортні дані, номер платника податків, дані про роботу тощо)
  • ввести реквізити та верифікувати банківську картку (для цього на ній повинен бути позитивний баланс)
  • після отримання позитивного рішення, підписати договір за допомогою введення СМС-коду, який прийде на мобільний телефон;
  • отримати гроші.

Пролонгація позики в МФО Credit7

Якщо клієнт не може своєчасно та в повному обсязі виконати взяті на себе фінансові обов’язки, організація дає змогу скористатись послугою пролонгації (фактично перенести дату погашення тіла кредиту). Для цього необхідно увійти до особистого кабінету Credit7, сплатити нараховані відсотки по активному займу, після чого договір автоматично продовжується на кількість днів попереднього використання позикових коштів. Кількість пролонгацій не обмежена.

Програма лояльності в Кредит7

В компанії немає програми лояльності, однак постійним користувачам періодично надаються спеціальні промокоди, які дозволяють оформити позику зі знижкою, тим самим економлячи гроші. Крім того, керівництво МФО регулярно проводить  різноманітні акції, учасники яких мають змогу виграти цінні подарунки (сертифікати на покупку техніки, фотосесію та відвідування ресторанів, туристичні путівки і багато іншого).

Дізнатись про нові акції та детальні умови їх проведення можливо безпосередньо на сайті організації. 

Наслідки несплати кредиту

Якщо клієнт не може сплатити кредит і не бажає користуватись послугою пролонгації, на 4-й день наявності прострочення йому нараховується штраф у розмірі 15% від суми позики, а починаючи з 5-го дня – нараховуються додаткові санкції в розмірі 1,1% від суми кредиту за кожен день прострочення.

Крім того, керівництво МФО може звернутись до суду, передати право вимоги боргу третім особам або відправити інформацію стосовно неблагонадійності позичальника до бюро кредитних історій. Саме цьому перед оформленням мікрозайму позичальнику потрібно тверезо оцінити свої фінансові можливості та, якщо є ймовірність виникнення складнощів з погашенням, від його оформлення краще утриматись

Сподобалась стаття? Оцініть, будь ласка. Автору буде приємно 😌
Та поділіться в месенджерах