Кредит в CreditPlus

Кредит в CreditPlus
Stanislav Shulga
Stanislav Shulga
1 707

CreditPlus – зручний і простий сервіс онлайн-кредитування. Використання унікальних технічних рішень дозволяє користуватися послугами компанії в режимі 24/7. Всього за кілька хвилин будь-який бажаючий може отримати необхідну грошову суму, надавши мінімум інформації про себе.
Для оформлення позики користувачеві потрібно зареєструватися на сайті, увійти в особистий кабінет Кредит Плюс , вказати суму і термін кредитування, після чого дочекатися рішення і отримати гроші на свою карту.

Організація працює виключно в рамках чинного законодавства України та надійно захищає персональну інформацію позичальників від третіх осіб.

Умови кредитування в CreditPlus

Всі нові клієнти компанії можуть оформити перший позику в сумі до 10000 грн на спеціальних умовах – під 0,01% в день. При повторному зверненні стандартна процентна ставка складе 1,9% день, а максимальна сума збільшиться до 20000 грн. Також для користувачів передбачені спеціальні промокодом Кредит Плюс, що дозволяють взяти гроші в борг на більш вигідних умовах.
Щоб подати заявку на видачу позички потенційному позичальникові потрібно мати:

  • паспорт громадянина України;
  • ІПН;
  • діючу банківську картку;
  • мобільний номер телефону. 

“Карта обов’язково повинна належати клієнту і мати позитивний баланс, в іншому випадку у видачі позики може бути відмовлено”

Кредитний ліміт при першому зверненнівід 500 до 10000 грн
Максимальна сума позикидо 20000 грн
термін кредитування3-30 днів
час розгляду5-15 хвилин
Спосіб отримання позикионлайн
ПролонгаціяТак
Дострокове погашенняТак
наявність страховкинемає

Виконати Кредит Плюс вхід в особистий кабінет і подати заявку на отримання позики можна з будь-якого населеного пункту України (за винятком АР Крим і тимчасово окупованих територій Луганської та Донецької областей). Єдина умова – наявність смартфона або персонального комп’ютера з доступом до мережі інтернет.

Хто може отримати позику

Взяти гроші в борг може будь-який громадянин України віком від 18 до 65 років, при цьому скористатися послугою можуть не лише офіційно працевлаштовані особи, а й пенсіонери, тимчасово безробітні, які працюють неофіційно і люди, що знаходяться в декретній відпустці.
На відміну від більшості банків, в Кредит Плюс не потрібно:

  • вказувати поручителів;
  • надавати довідку про доходи і додаткові документи (водійське або пенсійне посвідчення, довідку переселенця і т.п.);
  • оформляти страховку

Крім того МФО готова співпрацювати з особами, які мають проблемну кредитну історію. 

Як можна подати онлайн заявку в CreditPlus

Щоб скористатися послугами компанії, потенційному позичальникові потрібно пройти процедуру реєстрації або виконати CreditPlus вхід в особистий кабінет. Далі залишиться виконати всього кілька дій:

  • скориставшись кредитним калькулятором, вибрати суму і термін кредитування, після чого натиснути кнопку “Отримати гроші”;
  • заповнити коротку анкету, де вказати персональну інформацію і місце роботи;
  • зареєструвати банківську карту;
  • при позитивному рішенні за заявкою, погодитися з умовами оферти шляхом введення СМС-коду;
  • отримати гроші.

Для підвищення шансів на отримання онлайн-позики рекомендується уважно і без помилок заповнювати всі поля анкети, вказувати виключно достовірну інформацію, а також не використовувати програми або програмне забезпечення, що міняє або приховує призначені для користувача дані (наприклад, IP-адреса).
Перед тим як ввести дані платіжної картки необхідно перевірити термін її дії. В іншому випадку заявка на оформлення позички буде автоматично відхилена системою.

Можливі причини відмови

У більшості випадків рішення про видачу позики автоматично схвалюється системою протягом декількох хвилин після подачі заявки. У рідкісних випадках цей процес може зайняти більше часу, при цьому компанія робить все можливе, щоб воно не перевищувало 15 хвилин.
Незважаючи на те, що більше 90% клієнтів отримують позитивне рішення, за заявкою може прийти автоматичну відмову. Це може статися за однією з причин:

  • вік позичальника не відповідає умовам МФО;
  • в анкеті вказана недостовірна інформація або допущені помилки;
  • термін дії картки закінчився або вона не належить клієнту;
  • користувач вже має активний кредит, що можна перевірити, виконавши Кредит Плюс вхід в персональний кабінет.

У разі отримання відмови рекомендується уважно перевірити персональну інформацію, а також реквізити карти і, при виявленні помилок, виправити їх. Після цього запит на отримання позики можна направити повторно. Якщо помилки відсутні – повторну анкету рекомендується направити не раніше, ніж через 30 днів.

Пролонгація позики від МФО Кредит Плюс

Якщо у клієнта немає можливості повернути всю суму позики з відсотками у встановлені договором терміни, він може скористатися послугою пролонгації. Зробити це можна через CreditPlus особистий кабінет, увійти до якого можна з будь-якої сторінки сайту компанії.
Щоб продовжити дію договору потрібно:

  • подати заявку на пролонгацію;
  • сплатити суму відсотків, нарахованих за час користування кредитними коштами;
  • після схвалення заявки на телефон або електронну пошту позичальника прийде повідомлення з новим терміном і датою повернення коштів.

Кількість пролонгацій не обмежена. Єдина умова – залишок тіла позики повинен бути більше 400 грн.

Переваги отримання кредиту від Кредит Плюс

Співпраця з CreditPlus має кілька переваг, що вигідно виділяють компанію на тлі інших учасників ринку кредитування:

  1. зрозумілі умови отримання позики і відсутність прихованих комісій;
  2. висока швидкість розгляду і відсоток схвалення заявок (рішення по постійним клієнтам приймається менш ніж за 5 хвилин, а за новими – менш ніж за 15 хвилин);
  3. заявки на отримання грошей в борг розглядаються цілодобово, без перерв на обід і вихідних;
  4. необмежену кількість пролонгацій;
  5. можливість дострокового і часткового погашення заборгованості без штрафних санкцій;
  6. миттєве зарахування коштів;
  7. наявність програми лояльності та спеціальних промокодом, що дозволяють отримати знижку і оформити позику з максимальною вигодою.

Акції від МФО

МФО регулярно проводить акції і роздає CreditPlus промокодом, що дозволяють не тільки отримати знижку на оформлення позики, а й виграти цінні призи.  

Також для постійних клієнтів діє програма лояльності, що має кілька рівнів:

  • Silver – дає 5% знижку, для отримання якої достатньо оформити і погасити 1 кредитний договір.
  • Gold – знижка в розмірі 15%, яка надається після 3 успішно виплачених позик.
  • VIP – знижка 25%, для отримання потрібно виплатити 5 і більше кредитів.

Дізнатися рівень лояльності можна через Кредит Плюс кабінет. Там же можна підписатися на новини компанії, щоб не пропустити жодного акційної пропозиції.  

Наслідки при несплаті позики

Якщо користувач вчасно не погашає оформлений позику і не оформляє пролонгацію, МФО налічує штрафні санкції, сума яких прописана в договорі кредитування. Крім того, компанія залишає за собою право:

  • направити інформацію про неблагонадійному позичальника в бюро кредитних історій;
  • звернутися до суду для примусового стягнення заборгованості;
  • передати право вимоги боргу третім особам.

Тому перед тим як оформити гроші в борг потенційному позичальникові потрібно тверезо оцінити свої можливості. В іншому випадку замість вирішення фінансових проблем їх можна тільки погіршити.

Сподобалась стаття? Оцініть, будь ласка. Автору буде приємно 😌
Та поділіться в месенджерах