Кредит в AlexCredit

Кредит в AlexCredit
azakharova
azakharova
1 198

AlexCredit – мікрофінансових компанія, що надає послуги короткострокового онлайн-кредитування. Її основна мета – дати українцям можливість максимально швидко і безпечно отримати гроші на будь-які життєві потреби (ремонт або купівлю побутової техніки, оплату навчання, лікування і т.п.).
Процес видачі мікропозик постійно вдосконалюється, щоб зробити його максимально простим і зрозумілим. Досить виконати вхід Алекс Кредит в особистий аккаунт, вказати необхідну кількість грошей і період кредитування, після чого отримати грошові кошти на свою платіжну карту.

Умови отримання мікрокредиту в AlexCredit

Щоб взяти кредит в Алекс Кредит, потенційний платник повинен відповідати наступним вимогам:

  • вік від 18 до 65 років;
  • мати громадянство України;
  • надати паспорт та ІПН;
  • мати мобільний телефон і власну електронну пошту;
  • бути володарем банківської картки, емітованої будь-яким українським банком.

“Компанії обов’язково повинна належати вам, інакше МФО може відмовити в наданні грошових коштів”

Сума першого мікропозик100 – 3 000 грн
Розмір другого і наступних мікрокредитів100 – 12 000 грн
період кредитуваннявід 5 до 30 днів
Довідка про доходине обов’язкова
Кілька позик одночасноне передбачено
Швидкість прийняття рішеннямиттєво
наявність пролонгаціїТак
Видача мікропозик з поганою кредитною історієюдопускається
Де можна оформитиз будь-якої точки України (за винятком тимчасово окупованих територій)

Взяти кредит онлайн в Алекс Кредит можуть не тільки офіційно працевлаштовані особи, а й пенсіонери, студенти, неофіційно працюють і тимчасово безробітні громадяни України. Для порівняння, щоб отримати позику в банку клієнт обов’язково повинен працювати.

Щоб заповнити і відправити анкету на мікрокредит немає необхідності витрачати час на пошук і відвідування найближчого офісу фінансової установи. Досить наявність смартфона або комп’ютера з доступом в інтернет, за допомогою якого потрібно виконати вхід в особистий кабінет AlexCredit і подати заявку на отримання грошей в борг.

Про компанію Алекс Кредит

На нашому ринку AlexCredit веде свою діяльність відносно недавно. Свідоцтво про реєстрацію МФО було видано влітку 2017 р що не завадило їй обзавестися великою базою постійних користувачів і безліччю позитивних відгуків. Анкети на видачу кредитних коштів обробляються автоматично, тому у клієнтів немає необхідності самостійно відвідувати офіс організації.
МФО працює відкрито і виключно в правовому полі чинного законодавства, надаючи клієнтам вичерпну інформацію про умови надання позик і підсумковому кількості грошей, які належить виплатити в кінці терміну кредитування.

Відсоткова ставка в AlexCredit 

Все AlexCredit кредити надаються на основі договору. Нові користувачі можуть взяти кошти в борг на пільгових умовах – під 0,01% від початкового розміру позики за кожний день використання позикових коштів. На таких умовах можна отримати від 100 до 3000 гривень.
Наступні процентні мікропозики видаються під 1,75% в день, при цьому максимальна сума позики зростає до 12000 гривень. Для постійних клієнтів передбачена знижка, яка може досягати 40%. Також позичальникам надається можливість скористатися AlexCredit промокодом, що дає економію до 50%. Такі промокодом мають обмежений термін дії, після закінчення якого вони згорають.

Переваги отримання мікропозик від AlexCredit

У порівнянні з іншими фінансовими компаніями і банками, співпрацю з Алекс Кредит має ряд переваг:

  • швидкий розгляд заявок;
  • можливість оформлення першого онлайн-позики під мінімальний відсоток;
  • програма лояльності;
  • відсутність прихованих комісій і платежів;
  • необмежену кількість пролонгацій;
  • мінімальний пакет документів, необхідних для подачі заявки;
  • відсутність необхідності надавати довідку про доходи та поручителів;
  • проста і швидка реєстрація в Алекс Кредит особистому кабінеті;
  • сервіс працює цілодобово, без вихідних і перерв на обід;
  • широкий вибір способів погашення.

Недоліки

До числа недоліків мікропозик від AlexCredit відносяться:

  • Висока процентна ставка.
    Мікрофінансові організації несуть великі ризики, надаючи позики студентам, неофіційно влаштованих і безробітним позичальникам, що компенсується високою процентною ставкою. Беручи гроші в борг під 1,7% в день, річна процентна ставка складе значні 620,5%. Для порівняння річна процентна ставка в банках рідко перевищує 70% річних.
  • Відносно невелика величина позик.
    Нові клієнти можуть отримати в борг не більше 3000 грн при першому зверненні, в той час як клієнти, які звернулися повторно, можуть отримати до 12000 грн (включно). У той же час максимальна сума, яку можна позичити в банках досягає 200 тис. Грн і більше.

Як подати заявку на мікрокредит в Alex Credit

Щоб стати клієнтом МФО потрібно виконати кілька дій:

  1. зайти на сайт Алекс Кредит;
  2. вибрати бажану суму і період кредитування, після чого натиснути на кнопку “Подати заявку”;
  3. на наступному етапі потрібно заповнити невелику анкету, в якій вказати особисту інформацію, дані паспорта та ІПН, адреса та відомості про працевлаштування;
  4. додати і верифікувати платіжну карту;
  5. дочекатися рішення;
  6. отримати гроші на картку, якщо рішення позитивне.

Верифікація банківської карти обов’язкове. Це потрібно в цілях безпеки, щоб переконатися, що вона дійсно належить людині, що оформляє позику. Процес верифікації проходить в кілька етапів:

  • користувач виконує вхід в особистий кабінет Алекс Кредит і вводить дані картки;
  • платіжна система автоматично блокує на мапі суму до 2 гривень, яку користувачеві потрібно дізнатися в своєму банку (зателефонувавши на гарячу лінію банку, через онлайн або мобільний банкінг) після чого ввести у відповідне поле.
  • якщо сума вказана коректно – картка вважається верифицированной.

Основні причини відмови від видачі позики

Всі звернення на видачу мікрокредиту в AlexCredit розглядаються в автоматичному режимі. Таким чином виключається людський фактор, а ймовірність схвалення позики досягає 85-95%. Проте система може прийняти негативне рішення, що може статися з однієї з причин:

  • вік не відповідає заявленим вимогам;
  • вказана неправдива персональна інформація або допущені помилки;
  • закінчився термін дії банківської карти або її реквізити вказані некоректно;
  • у користувача вже є активний мікропозик.  

Щоб мінімізувати ймовірність відмови, необхідно:

  • вводити дані про себе, не допускаючи помилок;
  • вказувати лише правдиву інформацію;
  • перевірити термін дії платіжної картки перед введенням її реквізитів на сайті МФО;
  • переконатися, що у вас ще немає активного кредиту в AlexCredit, що можна зробити у відповідному розділі, попередньо виконавши Алекс кредит вхід в кабінет користувача;
  • переконатися, що паспорт дійсний, в ньому є фото в 25 (45) років, а також проставлена ​​діюча прописка.

У разі отримання відмови рекомендується уважно перевірити зазначені в заявці дані і, в разі наявності помилок, виправити їх. Після цього дозволяється подати повторну анкету на кредит.

Умови пролонгації мікропозик в Алекс Кредит

Якщо у вас немає можливості вчасно погасити оформлений позику, компанія передбачила можливість його пролонгації (продовження). Це дозволить не тільки уникнути штрафів, але і не зіпсувати свою кредитну історію.

Щоб скористатися послугою продовження, потрібно:

  1. увійти в персональний Алекс Кредит кабінет;
  2. вказати термін продовження;
  3. оплатити відсотки за користування позиковими засобами;
  4. сплатити комісію за пролонгацію;
  5. підписати нову угоду.

“Кількість повторних пролонгацій не обмежена”

Можливість продовження позики доступна як при першому оформленні, так і при повторних зверненнях. Продовжити мікрокредит можна на 10, 20 або 30 днів, кількість повторних пролонгацій не обмежена. 

Які наслідки при простроченні в Alex Credit

Якщо в планову дату погашення користувач не виплатить потрібну суму, на наступний день з ним зв’яжеться представник компанії для з’ясування обставин, що склалися. Якщо позичальник не може внести платіж і не хоче оформляти пролонгацію, процентна ставка збільшується до 3% в день.

Надалі, якщо людина, яка оформила гроші в борг, не приступає до виконання взятих на себе фінансових зобов’язань, МФО може:

  • передати інформацію про неблагонадійному клієнта в бюро кредитних історій, що зробить подальше надання нових мікропозик вкрай скрутним;
  • приступити до стягнення боргу через суд;
  • передати право вимоги заборгованості третім особам.

Саме тому, перш ніж оформити позику, потрібно тверезо оцінити своє фінансове становище. Якщо велика ймовірність того, що ви не зможете погасити оформлену позики, від її оформлення краще відмовитися.

Програма лояльності

У AlexCredit діє програма лояльності. Щоб стати її учасником необхідно взяти і своєчасно погасити позику на термін від 10 днів і суму не менше 1500 гривень.
Після цього система автоматично розрахує і присвоїть користувачеві рейтинг, який буде рости в міру оформлення та погашення нових мікропозик. Після кожного нарахування бонусних балів, позичальник буде отримувати повідомлення на свій email.

Всього передбачено кілька рівнів лояльності:

рівеньРозмір знижки, %Максимальний розмір позички, грн
початковий105000
бронзовий157000
Срібний208000
Золотий259000
Платиновий3010000
Діамант4012000

У разі несвоєчасного виконання фінансових зобов’язань позичальником, його рейтинг в програмі лояльності тимчасово знижується. Для його підвищення потрібно оформити і своєчасно виплатити новий мікрокредит.

Акції від Alex Credit

Нові та повторні клієнти МФО можуть взяти участь в акції “Запросити друга” і отримати 200 грн на свій мобільний за кожного запрошеного друга, який скористається послугами організації. Кількість запрошених друзів не обмежена, що дозволяє заробити великі гроші.

Для цього потрібно:

  • надіслати другу унікальне запрошення;
  • один переходить за отриманим посиланням, створює аккаунт і виконує вхід в особистий аккаунт, звідки подає заявку на кредит;
  • після схвалення заявки одного на кредит, ви отримуєте 200 грн на свій мобільний рахунок.

Крім того, постійні позичальники періодично отримують спеціальні промокодом, що дозволяють оформити позику на ексклюзивних умовах.

Сподобалась стаття? Оцініть, будь ласка. Автору буде приємно 😌
Та поділіться в месенджерах