Дайджест новин Portmone за жовтень 2022

Дайджест новин Portmone за жовтень 2022
Stanislav Shulga
Stanislav Shulga
1 516

У жовтні мільйонам українців довелося неодноразово зіткнутися з тимчасовою відсутністю електроенергії, води та мобільного зв’язку. Попри постійний енергетичний та воєнний терор люди не опустили руки, а навпаки — продовжують працювати на перемогу, активно допомагають армії та землякам, що опинилися у важкому фінансовому становищі. Про важливі події минулого місяця читайте в нашому дайджесті.

Світлі справи в темні часи

З початком воєнних дій у нашій країні багато людей зазнають матеріальних труднощів і не мають можливості самостійно погашати рахунки. Постачальник електроенергії та газу ГК Tolk спільно з Portmone запустили благодійну ініціативу «Робіть світлі справи!». Тепер будь-хто може допомогти цим споживачам, сплативши їхній борг за електрику. Таким чином, кожен з нас може зробити свій внесок у відновлення енергетичної системи нашої країни.

Проєкт створено з метою допомоги соціально незахищеним категоріям населення та підтримки економіки України. Оплатити заборгованість вибраного домогосподарства можна онлайн на сайті Tolk.

Транспортні картки для полтавців

У червні цього року в Полтаві запроваджено безконтактну систему оплати проїзду, а в продажу з’явилася транспортна картка «Гаманець». З таким е-квитком жителі та гості міста економлять 1 грн на кожній поїздці в тролейбусі та приватному автобусі. Протягом 35 хвилин після валідації пасажир може здійснити безоплатну пересадку. Вартість проїзного — 50 грн, а поповнювати його можна на будь-яку суму за допомогою нашого сервісу.

Восени було введено ще два види е-квитків:

  • «Комунальний» — дає можливість здійснити 60 поїздок на комунальному транспорті. Вартість проїзного — 510 грн;
  • «Єдиний» — для користування будь-яким транспортом, обладнаним валідаторами. Ціна 60 поїздок — 600 грн.

Якщо ви не хочете шукати точку поповнення транспортної картки або платіжного термінала, рекомендуємо скористатися сервісом Portmone.

Як підготуватися до відключення опалення та електроенергії

В умовах війни, дефіциту газу і регулярних ракетних атак на об’єкти енергетичної структури зима обіцяє бути особливо важкою. Українці поступово пристосовуються до економії енергоресурсів. Водночас, щоб не замерзнути в холоди, необхідно заздалегідь підготуватися до можливої відсутності тепла. Поки не прийшли морози, саме час зайнятися усуненням джерел тепловтрат, запастися теплим одягом і грілками.

Обстріли ТЕЦ призвели до посилення дефіциту потужностей енергосистеми. На жаль, ніхто не застрахований від нових «сюрпризів». Жителям майже всіх регіонів України рекомендується максимально знизити енергоспоживання в пікові години — з 7:00 до 11:00 і з 17:00 до 23:00 — і водночас будь-якої хвилини бути готовими до відключення світла. Тримайте зарядженими телефони та повербанки, запасіться ліхтариками, свічками, сірниками та запальничками. Намагайтеся оплачувати комунальні рахунки вчасно. І головне — не нехтуйте правилами пожежної безпеки та заглядайте до самотніх літніх сусідів, які можуть потребувати допомоги.

Нові категорії кешбеку

Не зважаючи на війну та пов’язані з нею труднощі, сервіс Portmone не припиняє піклуватися про своїх клієнтів. З нами ви можете заощаджувати гроші на онлайн-покупках і отримувати на бонусний рахунок від 0,8% до 15% від оплаченої суми за програмою Cashback. У жовтні список наших партнерів поповнився:

  • TV-провайдером Megogo (15%);
  • мережею магазинів Eva (4%),
  • маркетплейсом AliExpress (5%),
  • мережею гастромаркетів Winetime (3,5%).

Загалом у програмі бере участь 66 компаній, і цей список постійно збільшується. Щоб отримати бонусні бали, необхідно авторизуватися на нашому сайті, відкрити розділ «Отримайте кешбек», вибрати потрібний бренд зі списку, перейти на сайт нашого партнера та зробити замовлення. Накопичені кошти можна витратити на оплату комісій чи тарифного пакета «Місяць».

Благодійність: звіт за жовтень

Ворожий ракетний терор України не лише не злякав наших громадян, а й посилив їхню активність на фінансовому фронті. Наші користувачі постійно допомагають армії, економіці, постраждалим від війни людям і тваринам.

Минулого місяця через сервіс Portmone було перераховано:

Такі значні суми донатів ще раз підтверджують той факт, що українці — сильна нація, яку неможливо зламати. Продовжуємо підтримувати захисників, залишаємося на зв’язку та разом наближаємо нашу перемогу!

Сподобалась стаття? Оцініть, будь ласка. Автору буде приємно 😌
Та поділіться в месенджерах