Ще більше вигоди з кешбеком від Portmone: список наших партнерів поповнили 30 топових магазинів

Ще більше вигоди з кешбеком від Portmone: список наших партнерів поповнили 30 топових магазинів
Stanislav Shulga
Stanislav Shulga
1 407

Платіжний сервіс «Портмоне» продовжує тішити клієнтів маленькими сюрпризами! Поки всі навколо обговорюють зростання цін на популярні товари та послуги, ми розширюємо можливості заощаджувати на покупках. І цього разу надаємо додаткові вигоди поціновувачам онлайн-шопінгу. До списку учасників програми cashback увійшли ще 30 компаній. Серед них — відомі магазини модного одягу, взуття, подарунків і свіжих продуктів.

Нові учасники cashback

До програми, що дає можливість робити покупки та частково повертати витрачені кошти, приєдналися популярні та оцінені багатьма українцями онлайн-магазини:

  • Puma;
  • «Марафон»;
  • Argo;
  • Kasta;
  • Orner;
  • OVO та інші.

Є привід для приємного та вигідного шопінгу! Наразі у програмі беруть участь понад 80 компаній: магазини брендового одягу та взуття, спортивних товарів і техніки, супермаркети, сервіси бронювання квитків і номерів у готелях. Не пропустіть свій шанс заощадити!

Як працює кешбек-програма

Кешбек — це просто та вигідно! Ми укладаємо партнерські угоди з продавцями та постачальниками послуг. Клієнт переходить на сайт з «Портмоне» і здійснює покупку, бронювання або замовляє послугу, після чого ритейлер повертає певний відсоток від суми. Потім ми переказуємо ці кошти на бонусний рахунок. Усе просто та прозоро.

Розмір кешбеку залежить від умов угоди з кожною конкретною компанією: як правило, він становить 1–5%, але іноді економія може досягати 25%. Детальні умови здійснення замовлення та повернення коштів прописані у пропозиціях від партнерів. Прочитайте їх уважно перед покупкою.

Як отримати кешбек

Для отримання бонусів на рахунок вам необхідно виконати низку простих дій.

  1. Увійдіть до свого облікового запису або зареєструйтесь, якщо ви не зробили цього раніше.
  2. Виберіть у каталозі послуг програму з кешбеком.
  3. Перейдіть на сторінку магазину на нашому сервісі та на сайт ритейлера. Здійсніть покупку або замовте послугу, а потім ініціюйте оплату.

Після того, як продавець або постачальник послуг підтвердить отримання коштів, гроші повертаються протягом періоду, зазначеного в умовах договору.

Використання бонусів

Бонусні кошти ви можете витратити на свій розсуд:

  • на активацію тарифного пакета «Місяць», що дозволяє оплачувати комуналку без комісії та економити до 60% коштів;
  • на погашення комісії під час оплати комунальних послуг, переказу з картки на картку, поповнення мобільного та будь-яких інших транзакцій, що здійснюються за допомогою нашого сервісу. Таким чином, ви зможете користуватися нашими послугами абсолютно безоплатно!

Можливості сервісу постійно розширюються, тому слідкуйте за оновленнями та анонсами на сайті. Вибирайте шопінг з «Портмоне» та відчуйте реальну вигоду!

Сподобалась стаття? Оцініть, будь ласка. Автору буде приємно 😌
Та поділіться в месенджерах