Це якийсь меджик! Розігруємо автівку мрії

Це якийсь меджик! Розігруємо автівку мрії
azakharova
azakharova
3 039

Ми любимо здійснювати бажання. Чому б і ні? Тому разом з Visa розігруємо новеньку червоненьку Кіа Rіо 2021. Щоб взяти участь в акції тобі потрібно лише додати картку Visa в особистий кабінет Portmone та сплачувати нею рахунки. Більше оплат – більше шансів на перемогу. Зроби своє літо ще яскравішим. Зацікавило? Тоді переходь за посиланням!

Крім того, розігруємо 3 приставки Sony PlayStation 5. Якщо давно мрієш про цю красуню, хутчіш оплачувати комуналку чи інші дорослі послуги😉

Як взяти участь в акції?

  1. Зайди в особистий кабінет Portmone.
  2. Перейди в розділ «Платіжні картки» та додай нову картку Visa.
  3. Сплачуй рахунки з 01 липня по 31 липня, вуаля – ти автоматично береш участь у розіграші автівки Кіа Rіо 2021 та 1 із 3 приставок Sony PlayStation 5.

Важливо: коли додаватимеш платіжну картку, не забудь натиснути «Підключити захист». Цією дією ти активуєш технологію «Токенізація» та зможеш завжди безпечно оплачувати рахунки.

Навіщо тобі це?

Токенізація – технологія захисту платіжних даних. Під час проведення будь-якої оплати вона робить заміну реального номера картки клієнта на унікальний згенерований код – токен, захищаючи таким чином платіжні дані. Токен використовується лише один раз для конкретної покупки.

Які послуги можна сплачувати через Portmone?

  • Мобільний зв’язок;
  • Комунальні послуги;
  • Інтернет;
  • Телебачення;
  • Транспорт;
  • Електронні квитки;
  • Квитки в кіно, театри та інше.

Нагадуємо: що більше транзакцій ти зробиш до 31 липня, то більше у тебе шансів на перемогу. Випробуй свою удачу! Вривайся в це літо на новій машинці. Розіграш подарунків відбудеться у прямому ефірі в Фейсбуці Portmone 16 серпня. Офіційні правила читай за посиланням. Нехай щастить!

Сподобалась стаття? Оцініть, будь ласка. Автору буде приємно 😌
Та поділіться в месенджерах