Сервіс «Портмоне» отримав черговий сертифікат PCI DSS

Сервіс «Портмоне» отримав черговий сертифікат PCI DSS
Stanislav Shulga
Stanislav Shulga
2 038

Захист онлайн-транзакцій — важливий аспект роботи платіжного сервісу. З Portmone ви можете не турбуватися, що персональні дані вашої картки стануть доступними шахраям: це цілком виключено. У 2008 році наша платформа першою серед українських вебресурсів пройшла аудит PCI DSS і отримала сертифікат від компанії SRC. Відтоді компанія проходить процедуру перевірки щорічно, а в січні 2022 отримала чергове підтвердження відповідності міжнародним стандартам безпеки.

Про що свідчить наявність сертифіката

Payment Card Industry Data Security Standard — стандарт безпеки даних індустрії платіжних карток. Він декларує вимоги, яким має відповідати сервіс, що працює з такою інформацією як номер платіжної картки, термін її дії та CVV-код. «Правила безпечної гри» створені ще у 2005 році Радою зі стандартів безпеки, засновниками якої є системи «Віза», «МастерКард», JCB, Discover, American Express. Аудит проводиться двічі: в автоматичному режимі та вручну за участю незалежних експертів.

Перевірці підлягають майже 300 критеріїв, що розбиті на 12 груп і стосуються різних технічних моментів, зокрема безпеки збережених і переданих даних про власників карток, захисту від вірусів, механізмів автентифікації. Сертифікація проводиться щорічно. Правила поширюються на всі компанії, що працюють з картками MasterCard і Visa у Східній та Центральній Європі, Африці та на Близькому Сході.

Сертифікат, отриманий «Портмоне», є офіційним підтвердженням того, що сервіс вжив усіх заходів безпеки даних для платіжних карток, передбачених стандартом PCI DSS.

Чому Portmone гарантує безпеку платежів

Будьте певні: всі оплати картками MasterCard і Visa на нашому сервісі здійснюються з дотриманням стандартів міжнародних систем платежів. Перш ніж переказати гроші з картки клієнта на рахунок одержувача, «Портмоне» перевіряє її номер у стоп-листі. Список містить дані про загублені картки. Це дозволяє відмовляти користувачеві в оплаті, якщо є підозра, що картка використовується сторонньою людиною.

Про захищеність даних клієнта під час користування сервісом «Портмоне» свідчить зображення в адресному рядку символів https:// (замість http://). На вебресурсах, що підтримують https, використовується розширений протокол безпеки, що передбачає три рівні захисту (шифрування, автентифікація, цілісність даних).

Надійність і своєчасність переказів забезпечується завдяки співпраці «Портмоне» з перевіреними партнерами, зокрема «Ощадбанком», «Райффайзен Банком», «ПриватБанком» та іншими фінансовими організаціями.

Платежі з Portmone: вигідно та безпечно

Наявність сертифікату — далеко не єдина наша гордість. Адже крім гарантії безпеки даних, ми дбаємо про вигоди для наших користувачів і надаємо можливості заощаджувати бюджет і час.

Пакет «Місяць» дозволяє оплачувати комунальні послуги за 1–2 квартири без комісії, навіть якщо постачальники не є нашими партнерами. Ціна питання — лише 29,90 грн на місяць, а економія сягає 60%! До речі, в особистому кабінеті «Портмоне» можна подавати показники лічильників електроенергії, газу та води, не витрачаючи час на надсилання SMS і реєстрацію на сайтах постачальників.

Реферальна програма дає можливість отримувати гроші на бонусний рахунок за запрошення друзів, програма кешбек — за покупки в магазинах-партнерах. Накопиченими балами можна розрахуватися за комуналку або придбання абонементу «Місяць».

Пропонуємо нашим клієнтам 24/7:

  • гнучкі рішення;
  • зрозумілий інтерфейс і простий алгоритм оплати навіть у випадку, якщо ви користуєтеся сервісом уперше;
  • комфортну оплату у два кліки;
  • миттєві перекази на картку: зарахування коштів під час здійснення більшості операцій за 30 хвилин;
  • отримання квитанції на електронну пошту одразу після транзакції;
  • збереження реквізитів у шаблонах оплат: під час повторної операції їх не потрібно вводити знову;
  • надання постійної технічної підтримки.

Вибирайте безпеку та реальну економію, приєднуйтесь до «Портмоне»!


Сподобалась стаття? Оцініть, будь ласка. Автору буде приємно 😌
Та поділіться в месенджерах