Купуйте на iHerb через Portmone — отримайте кешбек 4%

Купуйте на iHerb через Portmone — отримайте кешбек 4%
Stanislav Shulga
Stanislav Shulga
1 717

Поспішаємо повідомити приємну новину від Portmone та популярного магазину товарів для здоров’я та краси iHerb! З 25 липня до 7 серпня 2022 року після оплати покупок на маркетплейсі через наш сервіс учасники програми Cashback зможуть повернути 4% від суми на бонусний рахунок в особистому кабінеті.

Як отримати та на що витратити кешбек

Cashback — це часткове повернення коштів користувачеві, що зробив онлайн-покупку. Схема дуже проста:

  1. Сервіс Portmone укладає партнерську угоду з інтернет-магазином чи маркетплейсом.
  2. Покупець заходить на сайт продавця через Portmone та оплачує вибрані товари.
  3. Після підтвердження оплати певний відсоток коштів переказується на рахунок нашого сервісу, а ми пересилаємо обумовлену кількість балів на бонусний рахунок покупця.

Щоб отримати кешбек у розмірі 4% від суми покупки на iHerb, достатньо виконати декілька простих дій.

  1. Зареєструйтеся та авторизуйтеся на Portmone.
  2. У каталозі послуг перейдіть у вкладку «Отримайте кешбек».
  3. Перейдіть на сайт ритейлера в період з 25 липня по 7 серпня 2022 року та зробіть замовлення.
  4. Оплатіть покупку та чекайте на нарахування балів.

Гроші надійдуть на ваш бонусний рахунок, коли продавець підтвердить платіж. Середній час очікування повернення коштів — 2 місяці.

Витратити отримані бали можна на погашення комісій під час будь-яких фінансових операцій через Portmone. Також бонусними коштами можна розрахуватись за активацію тарифу «Місяць», що надає можливість оплачувати комунальні послуги, інтернет, телебачення та охорону без комісії.

Що купують українці на iHerb

Американський торговий майданчик iHerb функціонує з 1996 року і користується популярністю у споживачів з понад 185 країн світу. На сайті продавця представлено понад 1,5 тис. брендів і більше ніж 30 тис. найменувань продукції в категоріях:

  • вітаміни;
  • харчові добавки;
  • органічні продукти;
  • трави та гомеопатія;
  • спортивне харчування;
  • косметика;
  • товари для дітей;
  • продукція для дому;
  • зоотовари.

Серед українців найбільше мають попит БАДи, вітаміни, косметика та здорові солодощі.

Переваги покупок на iHerb:

  • доступні ціни — нижчі на 30–40% у порівнянні з вартістю аналогічних товарів у магазинах здорового харчування та парааптеках;
  • 16 мовних версій сайту та можливість оплати 74 валютами;
  • відповідність продукції вимогам американського Управління з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів (FDA);
  • гарантована свіжість — товарні запаси оновлюються 8 разів на рік, а склади компанії оснащені сучасною системою клімат-контролю;
  • конфіденційність інформації про покупців. iHerb — одна з небагатьох компаній у США, що дотримуються розпоряджень Загального регламенту ЄС про захист даних (GDPR).

На початку війни постачання товарів з онлайн-магазину iHerb в Україну тимчасово припинилося, але у травні було відновлене. Покупці, що мешкають у відносно спокійних регіонах, можуть замовляти товари та отримувати їх у відділеннях, поштоматах «Нової пошти» та пунктах видачі Meest Express.

У налаштуваннях на сайті можна вибрати українську мову та гривню як валюту оплати. Попередня вартість доставлення розраховується з огляду на поштовий індекс. Замовлення надходять протягом 7–14 днів.

Здійснюйте покупки з Portmone та отримуйте бонуси! Не пропускайте також інші вигідні пропозиції та стежте за новинами на нашому сайті — ми знаємо, чим вас потішити навіть у цей непростий час.

Сподобалась стаття? Оцініть, будь ласка. Автору буде приємно 😌
Та поділіться в месенджерах