Portmone — найкращий сервіс онлайн-платежів 2021 за версією PaySpace Magazine Awards

Portmone — найкращий сервіс онлайн-платежів 2021 за версією PaySpace Magazine Awards
Stanislav Shulga
Stanislav Shulga
2 157

Ми підкорюємо нові вершини! За підсумками щорічної премії PaySpace Magazine Awards 2021 компанія «Портмоне» обійшла 23 платформи та знову посіла перше місце в номінації «Найкращий сервіс онлайн-платежів». Ще одна перемога — «срібло» в категорії «Найкращий платіжний офлайн-сервіс» за розроблення застосунку POS Phone (POS-термінал у вашому мобільному). Нагородження переможців відбулося 14 грудня 2021 року.

PSM Awards — важлива нагорода для лідерів ринку

Організатори щорічної премії визначають і нагороджують лідерів нашої країни в галузі фінансів, електронної торгівлі та FinTech. З кожним роком захід стає дедалі масштабнішим. Сьогодні премія PaySpace Magazine Awards — це:

  • 285 учасників;
  • 19 номінацій;
  • понад 100 тисяч голосів від користувачів з усієї України.

Традиційно визначення переможців відбувається в три етапи: онлайн-голосування, відбір експертного журі та редакції PaySpace Magazine. Віддати свій голос міг кожен охочий. Ми дуже раді вкотре зайняти лідерські позиції, й усе це завдяки вашій підтримці!

Portmone: виправдовуємо довіру

Ось уже шість років поспіль «Портмоне» займає призові місця на PSM Awards у кількох номінаціях. Ми цінуємо думку клієнтів, постійно розширюємо можливості сервісу, впроваджуємо інноваційні рішення та використовуємо надійні протоколи захисту даних, тому гарантуємо безпеку кожної транзакції.

Тільки впродовж останніх 2 років наші спеціалісти:

  • реалізували можливість передачі показників лічильників;
  • оновили систему кешбеків;
  • запустили реферальну програму;
  • покращили сайт, зробивши його ще зрозумілішим і доступнішим для кожного користувача.

Наші клієнти можуть швидко та без проблем оплатити «комуналку», штраф або місце на паркінгу, переказати особисті кошти з картки на картку, поповнити баланс мобільного та придбати страховий поліс, зокрема ОСЦПВ. Причому це можна зробити навіть без комісії, скориставшись бонусними балами. Так, ми даруємо бонуси за участь у реферальній програмі або за використання кешбеку! Завдяки цьому наші користувачі можуть суттєво заощадити на вартості послуг сервісу.

Компанія «Портмоне» удосконалюється лише завдяки своїм постійним клієнтам. Ці овації перемоги — на вашу честь! Щиро дякуємо кожному, хто взяв участь у голосуванні: ви мотивуєте нас бути кращими й постійно підвищувати якість послуг.

Портмоне в 2021 році ласка стала найкращим сервісом онлайн платежів в Україні! Приємно отримати цю нагороду напередодні 20-річчя компанії, а ще приємніше усвідомлювати, що ця нагорода здобула наша команда, незважаючи на всю турбулентність цього року.
Я завжди критично ставлюся до таких нагород, хоча вони, звичайно, приємні та дають команді впевненість, що ми робимо крутий продукт.

Коментар від СЕО Портмоне

Сподобалась стаття? Оцініть, будь ласка. Автору буде приємно 😌
Та поділіться в месенджерах