PSM AWARDS-2021: компанія Portmone номінована в категорії «Найкращий сервіс онлайн-платежів»

PSM AWARDS-2021: компанія Portmone номінована в категорії «Найкращий сервіс онлайн-платежів»
Stanislav Shulga
Stanislav Shulga
1 452

Сервіс «Портмоне» вкотре номінований на отримання щорічної премії PaySpace Magazine Awards у категорії «Найкращий сервіс онлайн-платежів». Якщо ви вже оцінили функціональність і зручність нашої платіжної системи, залишайте свій голос на відповідній сторінці розіграшу з 3 по 30 листопада включно. Ваша підтримка мотивує нас до нових звершень!

Як проголосувати за Portmone?

  1. Перейдіть на сайт PaySpace Magazine за цим посиланням.
  2. Знайдіть у списку номінантів премії Portmone.com.
  3. Натисніть кнопку «Проголосувати». Підтвердити голос можна за допомогою авторизації через Facebook або електронну пошту.
  4. Готово! Ваш голос зафіксовано та оброблено системою.

Премія PSM Awards відзначає лідерів України у сфері e-commerce і FinTech з 2016 року. Цьогоріч у конкурсі беруть участь понад 300 компаній, що представлені у більше ніж 22 номінаціях. Підбиття підсумків відбудеться 14 грудня і стане однією з найочікуваніших подій на ринку фінансових технологій України.

Переваги сервісу «Портмоне»

«Портмоне» вже кілька років поспіль займає призові місця на PSM Awards у номінаціях «Найкращий партнер інтернет-магазинів із приймання платежів», «Найкращий сервіс онлайн-платежів» і «Найкращий сервіс із переказу грошей з картки на картку». Оплачувати рахунки та здійснювати інші фінансові операції через «Портмоне» — це безпечно! Наш сервіс входить до списку офіційних операторів платіжних систем України, тому ми гарантуємо швидке оброблення всіх транзакцій і своєчасне зарахування коштів за вказаними реквізитами.

Список послуг постійно розширюється. Наші клієнти можуть усього в пару кліків оплатити «комуналку», телебачення та інтернет, переказати гроші з картки на картку, поповнити рахунок мобільного, купити квитки, придбати страховий поліс і здійснити багато інших транзакцій. І все це навіть не виходячи з дому чи офісу!

Що найбільше подобається у «Портмоне» клієнтам?

  • Багатофункціональний застосунок для смартфонів. Зручний рубрикатор послуг і збереження шаблонів комунальних платежів спрощує процедуру оплати та заощаджує час клієнта.
  • Мінімальна комісія за послуги.
  • Віртуальні боти-помічники з підказками та відповідями на популярні запитання користувачів.
  • Захист персональних даних власника картки відповідно до вимог міжнародних стандартів безпеки PCI DSS. Протокол 3D Secure виключає можливість несанкціонованого доступу до даних картки.
  • Вигідні умови кешбеку після придбання товарів у популярних гіпермаркетах: «Розетка», «Цитрус», AliExpress, Sportmaster, Auchan, Tickets.ua, Prom.ua, Bonprix та ін.
  • Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс програми та офіційного сайту сервісу.
  • Можливість надсилання переказів з інших країн (список налічує понад 50 держав).

Голосуйте за «Портмоне» на PSM AWARDS-2021! Ми цінуємо кожного клієнта і стаємо кращими тільки завдяки вам.

Сподобалась стаття? Оцініть, будь ласка. Автору буде приємно 😌
Та поділіться в месенджерах