Як налаштування регулярних платежів спрощує життя?

Як налаштування регулярних платежів спрощує життя?
azakharova
azakharova
1 733

За даними Portmone.com більше 1 млн осіб, що використовують мобільний додаток для оплати своїх рахунків, щомісяця здійснюють оплату комунальних послуг, інтернету, поповнення мобільного рахунку і страховки.

 Якщо вчасно не сплатити комунальні послуги, нічого критичного не станеться.  Але відсутність позитивного балансу на телефоні і за інтернет може позапланово зупинити роботу і життєво важливі завдання.  Тому щоб спростити зайнятій людині життя і звільнити її голову від рутинних завдань для оплати рахунків – в додатку Portmone.com з’явилася функція для створення автоматичних платежів.  Налаштування регулярних платежів також доступне і на сайті.

 Автоплатіж – це функція регулярного списання коштів з картки в зазначений день, за розкладом або по порогу балансу.  У першому випадку, в певний день місяця баланс на телефоні або рахунку за інтернет буде поповнюватися на фіксовану суму.  У цьому випадку людина не контролює своєчасність платежу і точно знає, що завжди буде на зв’язку.

Крім поповнення мобільного рахунку та інтернету, регулярні платежі підходять і тим людям, у яких є страховка, проплачена не на рік вперед, а щомісяця.

У другому випадку можна встановити поповнення рахунків за розкладом, коли у людини, наприклад, запланована відпустка або відрядження.  І вона може налаштувати поповнення щотижня на невелику суму, а коли буде знати дати відпустки, відредагувати або видалити автоматичний платіж на цей час.  Наприклад, у випадку з провайдером Triolan поповнювати інтернет можна не тільки на місяць, а й на певну кількість днів.

Регулярні платежі за розкладом зручно включити з 20 числа кожного місяця для оплати комунальних рахунків (щоб зайвий раз не хвилюватись і не витрачати дорогоцінний час на монотонну роботу).

Встановлення автоматичного платежу «по порогу балансу» зручне для тих, хто думає наперед.  Досягаючи мінімального балансу на рахунку, спрацьовує автоматичний платіж.  У разі, якщо на карті немає коштів, у людини буде кілька днів, щоб її поповнити.  Зробивши налаштування регулярного платежу немає необхідності вводити вручну повторно дані своїх карт – оплата важливих рахунків буде проводитись автоматично.

Як налаштувати регулярні платежі:

  1. Встановити додаток Portmone та увійти в свій аккаунт.
  2. Один раз зробити платіж (за телефон, інтернет, страхування тощо).
  3. Збережені шаблони оплат запропонують налаштування автоматичних платежів.

Як і де можна перевірити – чи пройшли регулярні платежі?

Все просто.  По-перше, на вказаний телефон/email буде приходити квитанція з повідомленням про списання коштів з картки.  По-друге, всі успішні транзакції по автоматичним платежам зберігаються в додатку або особистому кабінеті на сайті в “Архіві”.

Налаштування регулярних платежів спрощує життя сучасній людині, переводячи рутинні оплати в автоматичні.  З автоматичними платежами ви нічого не забудете, а значить, не буде заборгованостей.  Бути завжди на зв’язку – це вже необхідність.

Сподобалась стаття? Оцініть, будь ласка. Автору буде приємно 😌
Та поділіться в месенджерах
Коментарі