Як поповнити карту ПУМБ

Як поповнити карту ПУМБ
Stanislav Shulga
Stanislav Shulga
2 301

Перший Український Міжнародний банк — одна з найбільших кредитно-фінансових організацій у нашій країні. Якщо ви чи ваші близькі є клієнтами цього банку, скористайтеся послугами Portmone для здійснення регулярних транзакцій. На сайті платіжної системи можна поповнити картку ПУМБ у режимі онлайн. Нашим користувачам не потрібно витрачати час на пошук терміналу чи відвідування відділення банку.

Як поповнити картку ПУМБ готівкою через Portmone

Щоб поповнити карту ПУМБ, вам знадобиться будь-який електронний пристрій із підключенням до інтернету. На сайті Portmone операції здійснюються швидко та без проблем. Дотримуйтеся цієї інструкції:

  1. Виберіть у каталозі послуг розділ «Грошові перекази».
  2. На сторінці виберіть компанію ПУМБ.
  3. Зазначте номер картки одержувача та суму (від 1 до 25000 грн).
  4. Натисніть кнопку «Оплатити».
  5. Заповніть у полі дані картки відправника:
  • номер;
  • термін дії;
  • код CVV.
  1. Якщо вам потрібна квитанція, вкажіть адресу електронної пошти.
  2. Натисніть кнопку «Оплатити».
  3. На телефон надійде повідомлення від банку з одноразовим кодом. Введіть його в спеціальне поле та підтвердьте транзакцію.

Скористатися цією послугою може будь-який відвідувач сайту: авторизація не є обов’язковою. Але ми радимо пройти швидку процедуру реєстрації. Платіжна система «Портмоне» пропонує широкий спектр послуг. Зареєстровані клієнти отримують масу можливостей заощадити час і гроші.

Комісія під час переказу грошей на кредитну картку ПУМБ

Тариф на будь-які грошові перекази — 1% від суми + 5 гривень.

Сервіс «Портмоне» уклав із банком угоду про співпрацю. Тут можна поповнити кредитну картку ПУМБ без особливих зусиль.

У процесі переказу грошей слід враховувати умови банку, що випустив картку відправника. Він може стягувати додаткову комісію. Перед поповненням картки ПУМБ ознайомтеся з тарифами обслуговування картки, з якої плануєте переказувати гроші, та переконайтеся, що на рахунку достатньо коштів.

Як довго триває переказ коштів на картку ПУМБ

Постійні клієнти «Портмоне» знають — транзакції тут здійснюються максимально швидко. У 97% випадків ви зможете поповнити рахунок ПУМБ протягом 1–2 хвилин. У 3% випадків операції тривають до 3 банківських днів. Поширені причини затримки переказів:

  • перевантаженість серверів;
  • особливості роботи операційної системи банку;
  • фінансовий моніторинг. Іноді банк перевіряє транзакції.

Чому може відбутися скасування платежу під час переказу коштів

Такі ситуації трапляються вкрай рідко. У більшості випадків причина полягає у помилках. Якщо ви неправильно заповнили реквізити картки відправника чи інші дані або вказали невірний код підтвердження, банк відмовить у переказі.

Іноді відправник робить помилку в номері картки ПУМБ. Обов’язково перевірте правильність усіх 16 цифр. Якщо ви помилилися, але така картка існує, гроші будуть відправлені її власнику. Що робити, якщо це сталося? Кошти можна повернути, дотримуючись цієї інструкції:

  1. Визначте, якому банку належить картка. Ці дані зашифровані у 16-значному номері.
  2. Зателефонуйте до цього банку та розкажіть про помилку.
  3. Напишіть заяву на повернення коштів. У таких ситуаціях для підтвердження переказу потрібна квитанція.

Ще одна причина відмови — недостатня кількість коштів на рахунку відправника. Перш ніж покласти гроші на картку ПУМБ, переконайтеся, що у вас є потрібна сума з урахуванням розміру комісії.

Переваги використання платіжного сервісу Portmone

Є багато способів поповнення банківської картки. Наприклад, поповнити картку ПУМБ готівкою можна за допомогою платіжного термінала. Однак, є можливість спростити завдання, скориставшись послугами Portmone.

Онлайн-сервіс забезпечує комплексні переваги:

  • економія часу. Для переказу не потрібно відвідувати банк, шукати термінал у торговому центрі та гаяти час у черзі. Транзакцію можна ініціювати в будь-який час доби. Потрібний лише електронний пристрій з доступом до інтернету;
  • широкий спектр послуг;
  • зручний інтерфейс. Заповнення заявки на поповнення картки займає мінімум часу. Для кожної послуги є докладна інструкція;
  • швидкі перекази грошей;
  • вигідні умови із мінімальним відсотком комісії;
  • надійність і конфіденційність. Дані користувачів надійно захищені сучасними протоколами безпеки.

Зареєстровані клієнти сервісу отримують більше можливостей і переваг. Шаблони платежів зберігаються в особистому кабінеті, завдяки чому оформлення такої транзакції відбувається набагато швидше. Клієнти Portmone отримують знижки на комісію та кешбеки під час покупок. Ознайомтеся з пропозиціями на сайті та скористайтеся можливістю заощадити!

Які ще послуги надає сервіс Portmone

Поповнення рахунку на карті ПУМБ та інших банків — лише одна з послуг. Тут можна оплачувати покупки в інтернет-магазинах, купувати квитки на будь-які види транспорту, оформляти страхування, погашати кредити та здійснювати багато інших фінансових операцій. Найпопулярніші послуги Portmone:

  • поповнення мобільного телефону.Скористатися цією послугою можуть абоненти всіх операторів зв’язку, що працюють в Україні;
  • оплата комунальних послуг. Після реєстрації на сайті користувачі одержують рахунки в особистий кабінет. Це дуже зручно. Після оформлення пакету «Місяць» клієнти Portmone заощаджують на комісії;   
  • грошові перекази з картки на картку. За допомогою нашої платіжної системи можна швидко переказувати кошти між картками всіх українських банків. Також сервіс пропонує вигідні умови для переказу грошей з Європи;
  • оплата інтернету. Послуга доступна абонентам усіх українських провайдерів;
  • оплата телебачення. Ініціювати транзакцію можна в особистому кабінеті після авторизації, також послуга доступна незареєстрованим користувачам.

Ознайомтеся з усіма послугами та тарифами на сайті Portmone. Ви переконаєтеся, що тут створені найкращі умови для платежів у форматі онлайн.

Сподобалась стаття? Оцініть, будь ласка. Автору буде приємно 😌
Та поділіться в месенджерах