Нові партнери листопада в Портмоне

Нові партнери листопада в Портмоне
Stanislav Shulga
Stanislav Shulga
209

Друзі, як ви знаєте, ми постійно працюємо над удосконаленням сервісу та розширенням списку партнерів, послуги яких можна сплатити на нашому сайті чи в мобільному додатку. У листопаді цей список поповнився 5 новими партнерами:

Давайте познайомимось з кожною із них більш детально .

ТОВ “ЕНЕРДЖІ ТРЕЙД ГРУП”

Енерджі Трейд Груп — незалежний постачальник енергії, що пропоную зручну купівлю природного газу та електроенергії. Компанія пропонує послуги як для цивільного населення, так і представників великого та середнього бізнесу. Основні переваги користування її послугами:

  • надання європейського рівня сервісу;
  • надійність постачання;
  • приємні ціни;
  • широка мережа представництв, що представлені по всій Україні.

Компанія активно використовує сучасні сервіси та діджитал-технології, що дозволяють зробити процесс покупки енергоресурсів максимально зручним та швидким.
Використовуючи Portmone, ви можете оплатити послуги Енерджі Трейд Груп всього за пару хвилин.

ТОВ “Вебер”

Вебер (Webber) — локальний інтернет-провайдер, що з 1996 року надає свої послуги на території Києва. На сьогоднішній момент компанія обслуговує більш ніж 10000 користувачів, пропонуючи їм широкий вибір послуг:

  • підключення до мережі інтернет;
  • делегування доменів;
  • віртуальний хостинг;
  • VDS.

Провайдер пропонує великий вибір тарифних планів, що можуть задовольнити потреби навіть найвибагливіших користувачів.
Користувачі нашого сервісу, можуть заплатити за інтернет Вебер онлайн з мінімальною комісією

Інфоксводоканал

Інфоксводоканал — приватне підприємство, що відповідає за водопостачання та водовідведення в Одесі та прилеглих до неї населених пунктах. Клієнти компанії — жителі населених пунктів, а також приватні та державні установи. 

Підприємство здійснює забір води з річки Дністер, після чого подає її на відстань у 40 км до власних насосних та станцій очистки води, а звідти вода потрапляє до своїх кінцевих споживачів. Крім послуг з постачання питної води та водовідведення, Інфоксводоканал займається розробкою проектної документації, повіркою та встановленням лічильників.
Щоб оплата Інфоксводоканал займала менше часу — створіть шаблон та проводьте оплати в пару кліків. 

КП “Комунальник”

КП “Комунальник” — комунальне підприємство, що здійснює вивезення побутових відходів, прибирання прибудинкових та інших територій у місті Харків та деяких районах Харківської області. В арсеналі компанії сучасне та технологічне обладнання, що дозволяє надавати повний спектр послуг з обслуговування каналізаційних систем — від профілактичних робіт до капітального ремонту та заміни трубопроводів.
Наші користувачі можуть оплатити послуги КП Комунальник онлайн у будь-який час доби та з будь-якої точки України. 

Dim-інтернет

Dim-інтернет — локальний провайдер, що обслуговує абонентів у місті Ходорів Львівської області. Крім послуг з доступу до мережі інтернет, компанія пропонує можливість підключення та перегляду цифрового та аналогового телебачення. Клієнти провайдера — жителі приватних та багатоквартирних будинків, а також представники малого та середнього бізнесу, які можуть розраховувати на індивідуальний підхід при підключенні.
Якщо ви постійно забуваєте оплатити Dim-інтернет — зареєструйтесь в системі Портмоне та створіть нагадування або налаштуйте автоматичне поповнення балансу провайдера.

Як оплачувати послуги через Portmone

Давайте розглянемо процес оплати послуг через сервіс Портмоне на прикладі компанії Енерджі Трейд Груп. Щоб заплатити за газопостачання потрібно здійснити декілька дій:

  1. Увійдіть до каталогу всіх послуг та виберіть категорію “Комунальні послуги”.
  2. Вкажіть ваш регіон та виберіть тип послуги “Газ”, після чого знайдіть та виберіть компанію “Енерджі Трейд Груп” у списку запропонованих постачальників послуг.
  3. Введіть номер особового рахунку і натисніть кнопку оплати.
  4. Вкажіть ваш емейл, суму та платіжні дані (№ картки, термін дії, CVC/CVV код).
  5. Здійсніть оплату.
Звертаємо увагу, що оплата послуг компанії здійснюється з комісією, однак зареєстровані користувачі можуть підключити пакет “Місяць” та заощаджувати на комісії при оплаті комунальних рахунків, телебачення, а також послуг провайдерів, телефонії та охорони. 

Оплата інших послуг та сервісів здійснюється за схожим алгоритмом.

Сподобалась стаття? Оцініть, будь ласка. Автору буде приємно 😌
Та поділіться в месенджерах
Коментарі