Нові партнери січня в Portmone

Нові партнери січня в Portmone
Stanislav Shulga
Stanislav Shulga
472

Друзі, ми продовжуємо працювати над поліпшенням нашого сервісу та розширенням кола партнерів, чиї послуги можна оплатити на нашому сайті чи в мобільному додатку Portmone. З радістю повідомляємо, що протягом січня до цього списку додалися шість нових партнерів:

Давайте познайомимось з кожним із нових партнерів більш детально.

Інтернет-провайдер “КТМ”

“КТМ” (Корисні тенденції майбутнього) — локальний інтернет-провайдер, що надає послуги з доступу в інтернет та телебачення для населення та бізнес-користувачів у місті Олександрія (Кіровоградська область). Завдяки використанню сучасних оптоволоконних технологій, провайдер забезпечує стабільний доступ до інтернету на швидкості до 1 Гбит/сек. Крім того компанія пропонує широкий вибір тарифних планів, що дозволяють задовольнити потреби навіть самих вибагливих користувачів.
Користуючись сервісом Portmone, ви можете заплатити за інтернет КТМ онлайн і з мінімальною комісією. 

Рівненська філія ТОВ “ГАЗМЕРЕЖІ УКРАЇНИ”

Рівненська філія “Газмережі України” — оператор газорозподілу, що з 1 січня 2024 року обслуговує населення та промислових споживачів у Рівненській області, надаючи наступні послуги:

  • доставка “блакитного палива” до кінцевого споживача;
  • обслуговування та проведення ремонтних робіт газорозподільних систем;
  • проектування, модернізація існуючих та будівництво нових газових мереж;
  • монтаж та повірка лічильників.
Компанія активно модернізує наявне обладнання та впроваджує більш ефективні робочі процеси, щоб мати змогу надавати послуги якісно та за помірними цінами.

Користувачі Портмоне можуть швидко та зручно заплатити за розподіл газу в Газмережі Рівненської філії з будь-якої точки України.

КП “Комунальник” ДМР

КП “Комунальник “ ДМР — комунальне підприємство Дрогобицької міськради, що здійснює збір та вивіз твердих побутових відходів у місті Дрогобич та прилеглих до нього районах. Підприємство обслуговує не лише населення, а й підприємства різних форм власності, пропонуючи їм високій рівень сервісу та доступні тарифи.
Якщо ви бажаєте витрачати мінімум часу на оплату КП “Комунальник” ДМР — створіть шаблон та здійснюйте оплати всього в пару кліків.

Інтернет-провайдер “Coolnet”

Coolnet — динамічний та максимально клієнтоорієнтований інтернет-провайдер, що здійснює підключення до мережі інтернет та цифрового ТБ у місті Луцьк та ряді населених пунктів Луцького району (Боратин, Вербаїв, Коршовець, Мстишин та інші). Завдяки використанню сучасних оптоволоконних технологій, компанія забезпечує доступ до мережі інтернет на швидкості до 1000 Мбіт/сек. Підключившись до Coolnet, ви гарантовано отримаєте:
  • надійний доступ в інтернет та телебачення у HD-якості;
  • індивідуальний підхід;
  • доступні тарифні плани;
  • професійну службу підтримки.

Якщо ви постійно забуваєте своєчасно поповнити Coolnet — зареєструйтесь на Portmone та створіть нагадування або підключіть автоматичне поповнення балансу провайдера.

Інтернет-провайдер “Altanet”

Altanet (Альтанет) — локальний інтернет-провайдер, що спеціалізується на наданні високошвидкісного доступу в інтернет та підключення до цифрового телебачення (ОТТ ТБ). Компанія здійснює підключення та обслуговує жителів приватного сектору та власників бізнесу у місті Полтава, прилеглих до нього населених пунктах, а також у місті Чугуїв Харківської області. Головні переваги провайдера:

  • стабільна та висока швидкість доступу в інтернет;
  • індивідуальний підхід до кожного абонента;
  • зручний та функціональний особистий кабінет;
  • якісна служба підтримки;
  • приємна цінова політика.

Користуючись Portmone, ви можете оплатити Altanet онлайн через сайт чи мобільний додаток, витративши мінімум часу та сил.

КП “Міськтепловоденергія”

КП “Міськтепловоденергія” — комунальне підприємство Кам’янець-Подільська, що надає послуги з водопостачання, водовідведення та теплопостачання для жителів міста та представників малого та середнього бізнесу. Компанія систематично модернізує обладнання та покращує робочі процеси, щоб мати змогу пропонувати своїм користувачам не тільки приємні ціни, а й високу якість послуг.
Якщо ви бажаєте оплатити КП “Міськтепловоденергія” та інші комунальні послуги без комісії, тоді зареєструйтесь в системі Портмоне та активуйте пакет “Місяць”.

Як оплачувати послуги через сервіс Портмоне

Portmone — багатофункціональний та простий у використанні сервіс, що дозволяє оплачувати послуги тисячі компаній та сервісів, використовуючи сайт чи мобільний додаток. Для цього потрібно:

  1. Увійти до каталогу та вибрати потрібну категорію послуг (наприклад, комунальні послуги, інтернет тощо).
  2. Виберіть ваш регіон та знайдіть компанію, послуги якої потрібно оплатити.
  3. Введіть номер рахунку чи номер договору та іншу інформацію, що просить система (за необхідності). Перейдіть до оплати, натиснувши “Оплатити”.
  4. Впишіть платіжні реквізити, суму та актуальний email.
  5. Проведіть оплату.
Звертаємо увагу, що система може стягувати комісію за проведення платіжної операції. При цьому зареєстровані користувачі можуть підключити пакет “Місяць” та не платити комісію при оплаті комуналки, послуг ТБ та інтернету, а також телефонії та послуг охоронних компаній та сервісів.
Сподобалась стаття? Оцініть, будь ласка. Автору буде приємно 😌
Та поділіться в месенджерах
Коментарі