Акція від Portmone та АСТРА: вигравайте місяць безоплатного інтернету в серпні!

Акція від Portmone та АСТРА: вигравайте місяць безоплатного інтернету в серпні!
Stanislav Shulga
Stanislav Shulga
462

Разом з нашими партнерами ми продовжуємо робити користувачам приємні сюрпризи. Цього разу мешканці Львівщини, що є клієнтами провайдера АСТРА, мають можливість виграти безоплатний доступ до всесвітньої мережі в серпні поточного року. Бажаєте користуватися інтернетом протягом місяця без абонплати? Уважно читайте умови та швидше ставайте учасником розіграшу!

Як взяти участь в акції

Щоб стати претендентом на перемогу в розіграші, абонентам АСТРА варто лише сплатити за телекомунікаційні послуги від 200 грн одним платежем на сайті або в мобільному застосунку Portmone в період з 15 червня по 15 липня 2023 року включно.

Для автоматичного зарахування до списку учасників вам потрібно:

  • зареєструватися на Portmone та/або увійти у свій особистий кабінет;
  • на сторінці провайдера вказати логін користувача і суму оплати — від 200 грн;
  • здійснити платіж, вказавши дані банківської картки (16-значний номер, CVV/CVC-код, термін дії).

До оплати приймаються картки VISA, MasterCard, НПС «Простір». Брати участь в акції можуть лише повнолітні громадяни України.

Якщо ви постійно розраховуєтеся за комунальні послуги, інтернет і телебачення через Portmone, процес оплати займе не більше ніж хвилину вашого часу. Новим користувачам рекомендуємо створити зручний шаблон, щоб отримувати рахунки в особистому кабінеті та сплачувати їх надалі лише за два кліки. Також ви можете активувати функцію нагадування про наступний платіж.

Визначення переможців

Головний приз розіграшу — можливість безоплатного користування інтернетом АСТРА в серпні поточного року. Розіграш відбуватиметься методом випадкової вибірки на random.org. 30 переможців серед учасників акції будуть обрані 18 липня в прямому ефірі на сторінці Portmone на Facebook

Результати будуть оприлюднені на сайті АСТРА, в блозі та на офіційних сторінках Portmone у Facebook та Instagram. Хтозна, можливо, саме вам судилося стати переможцем? Тож не зволікайте та долучайтеся до розіграшу!

Як проходитиме вручення подарунків? Для отримання призу переможцеві потрібно буде надати копію паспорта громадянина України або іншого документу, що посвідчує особу. Виграш буде зарахований автоматично у гривневому еквіваленті на рахунок за номером-логіном абонента. Після цього переможець може користуватися інтернетом впродовж серпня, не вносячи плату.

Не упустіть нагоди заощадити сімейний бюджет, вчасно сплативши за послуги провайдера! Бажаємо успіхів!

Сподобалась стаття? Оцініть, будь ласка. Автору буде приємно 😌
Та поділіться в месенджерах