Можливості Portmone для бізнес-клієнтів: прості налаштування та швидкі платежі

Можливості Portmone для бізнес-клієнтів: прості налаштування та швидкі платежі
Stanislav Shulga
Stanislav Shulga
2 957

Деякі власники бізнесу в Україні не мають свого сайту та продають товари й послуги в соцмережах і групах у месенджерах. Таким компаніям і приватним підприємцям Portmone надає вигідні та зручні способи приймання платежів від клієнтів. Бажаєте дізнатися деталі про можливості нашого сервісу? Ми розповімо про актуальні зміни та зупинимося докладніше на налаштуваннях платіжної сторінки та форми оплати.

Які функції доступні для B2B-клієнтів?

  1. Формування посилань на оплату

Налаштування здійснюються у вкладці «Платіжна сторінка/QR» розділу «Прийом платежів» у бізнес-профілі. Посилання на оплату можуть бути одноразовими (за номером договору) та багаторазовими. Багаторазові надсилаються групі клієнтів, вказуються на лендингах і в постах у соцмережах. Якщо вибрати багаторазове посилання, введення номера стає недоступним.

  1. Можливість задати суму і валюту платежу або дозволити клієнтові ввести їх самостійно

Якщо ви введете суму і вкажете певну валюту, платник побачить їх у формі та не зможе змінити. Якщо ці параметри не вказувати, форма оплати для клієнта виглядатиме таким чином:

  1. Тимчасове блокування грошей на рахунку клієнта

Щоб заблокувати певну суму на 7-денний термін до підтвердження або скасування транзакції, достатньо увімкнути опцію «Предавторизувати платіж».

  1. Вказівка сторінок для переходу в разі успішної оплати або її неуспішності

Посилання на сторінки вказуються на полях з відповідними підказками.

  1. Вибір мови для платіжної сторінки

Функція вибору мови передбачена в загальних параметрах платіжної сторінки. Її важко не помітити.

  1. Формування QR-коду на оплату

Посилання на оплату можна надіслати клієнтові на e-mail або в SMS. QR-код формується автоматично одночасно з посиланням. Після натискання кнопки «Згенерувати посилання» ви потрапите на нову сторінку, на якій код оплати буде доступний для завантаження або подальшої роботи з ним.

  1. Створення дизайну платіжної кнопки

Новою функцією Portmone користуватися дуже просто. Дотримуйтеся підказок у вкладці «Платіжна кнопка» і виберіть колір, текст та інші параметри. На сторінці є функція перегляду готового оформлення.

  1. Налаштування платіжної форми

У розділі налаштувань у вкладці «Платіжна форма» можна:

  • задавати параметри для форми, котрі необхідно буде заповнити покупцю або замовникові послуг: ім’я та прізвище, телефон, e-mail, адреса доставлення тощо;
  • вказувати найменування товару, опис і дату замовлення.

Уся ця інформація зазначатиметься у квитанції.

Ви також можете налаштувати способи оплати (банківська картка або гаманець Portmone — для всіх; Google Play, Apple Pay, PrivatPay, VISA Checkout — для платників за договором), а також забрендувати платіжну сторінку.

Важливий нюанс: скористатися цими можливостями можуть лише юридичні особи та ФОП. Функції та налаштування, котрі пропонує наш сервіс, будуть корисними не тільки тим, хто продає товари та послуги на лендингах і в соцмережах. Вони знадобляться також власникам сайтів і мобільних застосунків, котрі не мають можливості інтегрувати у свій ресурс платіжний сервіс або хочуть якнайшвидше запустити продажі.

Поспішайте оцінити всі переваги платежів за допомогою Portmone! Не забувайте залишати відгуки про нові функції, щоб ми могли зробити сервіс ще зручнішим.

Сподобалась стаття? Оцініть, будь ласка. Автору буде приємно 😌
Та поділіться в месенджерах