У травні клієнти UKRSIBBANK можуть приймати інтернет-платежі на поточний рахунок за тарифом 1%

У травні клієнти UKRSIBBANK можуть приймати інтернет-платежі на поточний рахунок за тарифом 1%
Stanislav Shulga
Stanislav Shulga
2 220

У складний для економіки час, коли на українських землях ведуться бойові дії, доля малого, середнього та корпоративного бізнесу залежить від його гнучкості та оперативного запровадження інструментів, що дозволяють залучати нових клієнтів. Попри введення воєнного стану, банківська система в країні працює стабільно, отже, є всі умови для розширення можливостей.

Платіжний сервіс Portmone спільно з UKRSIBBANK BNP Paribas Group пропонує сучасне рішення для власників бізнесу. Завдяки зручному інтернет-еквайрингу ви зможете приймати гроші на бізнес-рахунок у режимі 24/7 за найвигіднішими умовами. 

Нові можливості з інтернет-еквайрингом

Компанія Portmone є технічним провайдером і партнером UKRSIBBANK з онлайн-розрахунків. Ми маємо успішний спільний досвід надання платіжних послуг малому та середньому бізнесу. До кінця травня поточного року пропонуємо підключення до послуги інтернет-еквайрингу за зниженим тарифом воєнного часу — всього 1% від суми платежу. Для порівняння, стандартний тариф становить 2,2%.

З підключенням до інтернет-еквайрингу UKRSIBBANK ви отримаєте:

  • багатоканальне приймання платежів за одним договором;
  • адаптивну під веб- і mobile сторінку з найпоширенішими платіжними інструментами (гаманці Portmone, збережена картка, Visa Checkout, Click to Pay);
  • цілодобову клієнтську підтримку та безоплатні послуги розробника й акаунт-менеджера;
  • можливість підключення API-функцій для максимізації конверсій та надійного захисту від шахрайства (інтеграція з CRM, оплата через QR тощо).

За допомогою інтернет-еквайрингу ви можете розширити коло клієнтів — власників карток VISA та MasterCard, надавши покупцям можливість робити замовлення та оплачувати покупки в будь-який час і з будь-якої точки світу.

Хто може замовити послугу

Щоб отримати доступ до послуги еквайрингу, замовник має бути юридичною особою, відкрити бізнес-рахунок в UKRSIBBANK і створити мерчант-акаунт на Portmone. Запрошуємо до співпраці компанії, що мають сайт незабороненої законодавством тематики*:

  • розміщений на платному домені під єдиним доменним ім’ям і зареєстрований на власника бізнесу;
  • з актуальними цінами на товари чи послуги (в гривнях);
  • без реклами та лінків, що ведуть на інший ресурс;
  • на якому міститься повна юридична та контактна інформація про компанію чи підприємця, політика конфіденційності, договір оферти, умови оплати та доставлення, повернення товару та сплачених коштів тощо.

Додаткові переваги для клієнтів нашого сервісу

Вам не доведеться хвилюватися за безпечність транзакцій: ми гарантуємо міжнародний рівень захисту даних карток за стандартом PCI DSS. На додаток, співпрацюючи з Portmone, клієнти UKRSIBBANK матимуть можливість:

  • блокувати гроші на рахунку своїх покупців/замовників на строк до тижня;
  • виставляти до 100 рахунків одночасно, зокрема за допомогою мобільного або через email;
  • здійснювати самостійне управління автоматичними платежами.

Якщо ви сумлінно працюєте в такі непрості часи та хочете спростити процес онлайн-розрахунків, запроваджуйте сучасне технологічне рішення від Portmone і UKRSIBBANK уже найближчим часом! Скористайтеся слушною нагодою залучити нових клієнтів і підтримати активність української економіки.

*До заборонених тематик належать, зокрема, продаж тютюнових виробів; реалізація БАДів; азартні ігри, лотереї, букмекерські послуги; криптовалюти; продаж зброї та контрафакту; adult.

Сподобалась стаття? Оцініть, будь ласка. Автору буде приємно 😌
Та поділіться в месенджерах