Поповнення транспортних карток у Києві та Чернігові: що змінилося та як уникнути комісії

Поповнення транспортних карток у Києві та Чернігові: що змінилося та як уникнути комісії
Stanislav Shulga
Stanislav Shulga
2 782

Проживаєте в Києві чи Чернігові та часто поповнюєте транспортну картку через «Портмоне»? Зверніть увагу: для незареєстрованих користувачів вартість послуги змінилася та становить 2 гривні + 2% від загальної суми. Хороша новина — пройшовши процедуру авторизації, клієнти нашого сервісу отримують можливість поповнювати проїзний без комісії!

Як заощадити на поповненні? Скористайтеся простим алгоритмом:

  • якщо ви новий користувач, пройдіть процедуру реєстрації у мобільному застосунку або на офіційному сайті сервісу portmone.com;
  • зайдіть в особистий кабінет і поповнюйте баланс Kyiv Smart Card чи транспортної картки Чернігова без комісії.

Переваги платіжного сервісу Portmone

«Портмоне» входить до списку офіційних операторів платіжних систем України. Сервіс гарантує безпеку транзакцій і пропонує вигідні умови онлайн-платежів.

Поповненя транспортних карток
  1. З нами — вигідно! Користуйтеся спеціальними пропозиціями для авторизованих клієнтів і здійснюйте регулярні платежі з мінімальною комісією або взагалі без неї.
  2. З нами — безпечно! Ми гарантуємо захист персональних даних власника банківської картки відповідно до міжнародних стандартів.
  3. З нами — комфортно! Сплачуйте комунальні послуги, поповнюйте баланс, купуйте квитки, переказуйте гроші з картки на картку та робіть десятки інших операцій, навіть не виходячи з дому чи офісу.

Скористайтеся всіма перевагами онлайн-платежів разом із «Портмоне».

Сподобалась стаття? Оцініть, будь ласка. Автору буде приємно 😌
Та поділіться в месенджерах