Як оплатити паркування в місті Вознесенськ через Portmone

Як оплатити паркування в місті Вознесенськ через Portmone
Stanislav Shulga
Stanislav Shulga
339

Наша команда постійно дбає про зручність і безпеку онлайн-транзакцій, удосконалюючи функції платформи та роблячи їх доступними для українців. Сьогодні маємо чудову новину для автовласників Вознесенська Миколаївської області. Відтепер для оплати паркування мешканцям і гостям міста не доведеться шукати готівку і користуватися терміналами: завдяки новій опції на сайті та в застосунку Portmone здійснити розрахунок можна всього в декілька кліків у режимі онлайн. Проєкт, що значно полегшує життя учасників дорожнього руху, був реалізований у співпраці з Вознесенською міською радою. Впроваджуємо цифровізацію платежів з ініціативи громади та для її подальшого розвитку.

Оплата паркування онлайн: покрокова інструкція

Щоб заплатити за перебування автівки на муніципальному паркінгу, необхідно зробити будь-який з двох кроків:

  • засканувати QR-код з паркомата чи спеціального знака. Якщо на вашому гаджеті встановлений застосунок Portmone, ви відразу потрапите на платіжну сторінку, в іншому випадку після сканування QR мобільний сервіс потрібно буде завантажити та пройти реєстрацію;
  • увійти на сторінку оплати через каталог. Для цього необхідно вказати регіон — «Миколаїв та область» і знайти відповідний блок у розділі «Транспорт»

Для здійснення платежу вперше потрібно:

  • ввести номер автівки, адресу стоянки (у місті їх три — пл. Центральна, вул. Центральна, вул. Чубчика), вказати тривалість паркування. На екрані буде показана загальна сума до сплати;
  • натиснути кнопку «Продовжити»; 
  • обрати платіж Google Pay/Apple Pay або з картки (у цьому разі варто вказати її реквізити — 16-значний номер, код CVV2 і термін дії);
  • підтвердити транзакцію.

Після проведення оплати ви можете завантажити або надіслати будь-кому квитанцію через месенджер. Надалі номер авто вводити необов’язково, він зберігається в особистому кабінеті так само як і дані банківської картки. 

За бажанням користувач має змогу налаштувати сповіщення про сплив часу перебування транспортного засобу на стоянці. Водій отримує повідомлення за 10 хвилин до закінчення паркувальної сесії. Щоб скористатися опцією, натисніть три крапки в правому верхньому куті. Відкривши іконки зі знаком «і», ви знайдете відповіді на найпоширеніші запитання (екран сервісу паркування) і зможете подивитися реквізити отримувача коштів (екран оплати).

Важливо! Платіжна функція доступна лише авторизованим користувачам. Здійснення оплати в анонімному режимі неможливе.

Що потрібно знати водіям міста Вознесенськ

Встановлення в українських містах платних паркінгів дозволяє розвантажити проїжджі частини, запобігає утворенню заторів і є додатковим джерелом надходжень до місцевого бюджету. Вартість стоянки на всіх паркувальних майданчиках — 5 грн/година, пільги не передбачені. У понеділок і ввечері паркування безоплатне. Залишення авто в недозволеному місці загрожує його власникові штрафом.

Якщо ви плануєте розраховуватися за паркування готівкою, зверніть увагу: паркомати приймають лише купюри номіналом 5, 10 або 20 грн. Розрахунок монетами, на жаль, недоступний. Отже, оплата за паркування через застосунок Portmone — це найшвидший та найзручніший з усіх можливих способів.Крім того, на нашій платформі власники транспортних засобів можуть купувати поліси ОСЦПВ, «Зелену карту», сплачувати штрафи за порушення ПДР. Обирайте Portmone, якщо бажаєте платити за комуналку, інтернет і телебачення лише у 2 кліки. Об’єднання всіх платежів на одному майданчику заощаджує час і допомагає без зайвих зусиль контролювати витрати.

Сподобалась стаття? Оцініть, будь ласка. Автору буде приємно 😌
Та поділіться в месенджерах
Коментарі