Кешбек від «Портмоне»: реальна економія коштів

Кешбек від «Портмоне»: реальна економія коштів
Stanislav Shulga
Stanislav Shulga
2 690

Онлайн-шопінг став звичною справою. Оплата товарів і послуг через інтернет — це зручно, а в деяких випадках ще й дуже вигідно. Кешбек для клієнтів «Портмоне» — відмінна можливість заощадити на покупках і отримати гроші на бонусний рахунок. Нижче ми розповімо, що означає цей термін і як відбувається механізм повернення коштів.

Що таке кешбек, і чому це вигідно

Термін «Cash back» має англійське походження та означає повернення готівки. Користувачеві повертається певний відсоток коштів, витрачених на покупки та оплату послуг. Компанії встановлюють різні розміри кешбека. Він може становити до 25% від витраченої суми.

Не плутайте це явище з іншими способами залучення клієнтів. Кешбек — це не віртуальні бали, що можуть знадобитися лише за певних умов. Це не бонуси, які можна витратити виключно в тому ж магазині. Кешбек — це реальні гроші. Їх можна використовувати для погашення комісії під час сплати за будь-які послуги в системі «Портмоне». Кошти можна витрачати на свій розсуд, без прив’язки до магазину, що здійснив повернення.

Таку можливість заощадити пропонують різні компанії та торговельні платформи. Вони повертають клієнтам частину грошей через спеціальні сервіси, що використовуються для оплати. Кешбек проводиться за простою схемою:

  • інтернет-магазин або постачальник послуг укладає з сервісом партнерську угоду;
  • клієнт робить покупку або оплачує послуги через обраний сервіс;
  • сервіс отримує комісійну винагороду від компанії-партнера. Велика частина цих коштів надходить на рахунок клієнта.

З кешбеком працюють різні сервіси ( «ЛетіШопс», «Озон» і багато інших). Вибираючи майданчик, зверніть увагу на відсоток і термін повернення коштів. Слід враховувати також кількість компаній, з якими співпрацює сервіс.

Як отримати кешбек від «Портмоне»: проста інструкція

Ми укладаємо партнерські угоди з інтернет-магазинами та фінансовими установами. У договорі зазначається, що за кожну операцію, здійснену через сервіс «Портмоне», партнер поверне певний відсоток від суми. Потім ми повертаємо ці гроші вам.

Ми не обмежуємося співпрацею з інтернет-магазинами. Ви можете отримати повернення певної суми після оплати ТБ, поповнення балансу в іграх, переказу коштів з Європи, погашення кредитних зобов’язань.

Отримати кешбек можуть зареєстровані користувачі «Портмоне». Дотримуйтесь алгоритму:

  1. Увійдіть до свого облікового запису.
  2. Перейдіть у розділ «Отримайте кешбек».
  3. Виберіть зі списку потрібні товари або послуги. Розмір кешбека та час повернення грошей зазначені в профілі компанії. Проведіть оплату.

Компанія підтвердить факт проведення транзакції та поверне певний відсоток у зазначені в угоді терміни. Після цього ми перекажемо гроші на ваш бонусний рахунок.

Які компанії з нами співпрацюють

КомпаніяКешбек (% від суми)Середній час очікування повернення коштів (кількість діб)Максимальний час очікування повернення коштів (кількість діб)
«Будинок іграшок»32545
WineTime33045
Intertop54580
Watsons33075
Answear260110
iHERB260120
Eva465130
Flagman22550
Lacoste44080
«Спортмастер»34080
Liki2414085
Auchan23060
Book2453570
«Аптека24»190150
MOYO23562
«Фокстрот»23060
«Цитрус»24070
Chicco23060
Rozetka13060
Goodwine43045
Bonprix360100
Stylus22650
«Сушія»33060
Alibaba390120
Tickets UA12740
AliExpress175120
Dok.ua345125
Prom.ua14560
Zakaz Ua13060
Infobus23060
TripMyDream16090

Перелік партнерів «Портмоне», зазначений у таблиці, актуальний на момент публікації статті та постійно розширюється. Слідкуйте за нашими новинами та не пропустіть можливості заощадити.

Відповіді на часті питання про кешбек

  1. Хто може скористатися кешбеком?

Усі клієнти «Портмоне», що пройшли процедуру реєстрації на сайті сервісу.

2. Як можна використовувати кошти, що були повернені?

Клієнти «Портмоне» можуть використовувати кешбек для погашення комісії під час оплати комуналки, послуг інтернет-провайдерів, ТБ, поповнення мобільного, здійснення грошових переказів на картку «Монобанку» та інших банків України, як абонплату за тариф «Місяць» тощо. Сервіс постійно вдосконалюється, і вже найближчим часом користувачі зможуть виводити кошти на платіжну картку.

3. Від чого залежить швидкість повернення коштів?

Термін очікування кешбека визначає компанія, що надає товари або послуги.

4. Як дізнатися про повернення коштів?

Потрібно авторизуватися на сайті «Портмоне» та перевірити бонусний рахунок в особистому кабінеті користувача.

5. Чи є обмеження та умови для отримання кешбека?

Так. Їх встановлює інтернет-магазин. Ознайомитися з умовами та обмеженнями можна в профілі компанії на нашому сайті.

Переваги співпраці з Portmone.com

Крім кешбека, сервіс Portmone пропонує акції, знижки, спеціальні програми для постійних користувачів і масу інших можливостей для економії. Клієнти обирають наш сервіс також з інших причин:

  • широкий спектр послуг. Тут можна оплачувати покупки, комунальні рахунки, здійснювати перекази грошей з картки на картку, зокрема з-за кордону, погашати кредити. Спектр послуг активно розширюється;
  • швидке проведення транзакцій;
  • зручний інтерфейс, підтримка технічної служби;
  • мінімальна комісія;
  • максимальний рівень безпеки.

Ми пропонуємо найкращі умови для оплати товарів і послуг, а також широкий спектр можливостей для заощадження. Реєструйтеся та отримуйте реальну вигоду!

Сподобалась стаття? Оцініть, будь ласка. Автору буде приємно 😌
Та поділіться в месенджерах