Реферальна програма «Портмоне»: приведи друга та отримай 50 гривень!

Реферальна програма «Портмоне»: приведи друга та отримай 50 гривень!
Stanislav Shulga
Stanislav Shulga
1 466

Компанія Portmone запустила реферальну програму для постійних клієнтів. Тепер кожен новий користувач, що перейде за вашим посиланням і зареєструється на сайті portmone.com.ua, допоможе вам заробити! Запрошуйте друзів і отримуйте 50 бонусних грн на рахунок!

Як почати заробляти з «Портмоне»

Щоб стати учасником програми, досить виконати декілька простих кроків:

  • увійдіть в особистий кабінет і скопіюйте реферальне посилання;
  • розішліть його знайомим і друзям;
  • дочекайтеся, поки друг перейде за посиланням і зареєструється в системі на сайті або в мобільному застосунку Portmone.

Щойно користувач зробить свою першу оплату за допомогою сервісу «Портмоне», на ваш бонусний рахунок надійде винагорода в розмірі 50 балів (50 грн). Більше запрошень — більше балів! Бонуси нараховуються одноразово за кожного приведеного друга, котрий скористався послугами нашої компанії.

На що витратити бонуси?

За допомогою бонусних коштів можна погасити комісію під час здійснення фінансових операцій через «Портмоне». Серед найпопулярніших послуг:

Клієнти, які обрали тарифний план «Місяць», можуть використовувати бонусні кошти для оплати рахунків. Вигода очевидна!

Не витрачайте час на пошуки терміналу: робіть платежі безпечно та оперативно в режимі онлайн, навіть не виходячи за межі своєї квартири або офісу. Запрошуйте друзів і не пропустіть чудову можливість заощадити разом з Portmone.com!

Сподобалась стаття? Оцініть, будь ласка. Автору буде приємно 😌
Та поділіться в месенджерах