Як переказати гроші з «Привату» на «Монобанк»

Як переказати гроші з «Привату» на «Монобанк»
Stanislav Shulga
Stanislav Shulga
3 409

«ПриватБанк» — один з найбільших банків нашої країни, послугами якого користуються мільйони клієнтів. Кілька років тому на фінансовий ринок України вийшов Monobank, який також швидко завоював лідерські позиції та популярність серед користувачів інтернет-банкінгу. Хочете дізнатися, як переказати гроші з «Привату» на «Монобанк» без затримок з будь-якого гаджета, підключеного до мережі інтернет? У цій статті можна отримати всі відповіді.

Як здійснити переказ з «ПриватБанку» на «Монобанк» через Portmone

Важлива перевага сервісу — зручність оформлення заявки на транзакцію. Вам не знадобиться шукати реквізити картки одержувача та розбиратися в складних алгоритмах. Переказати гроші з «Приват24» на Monobank можна навіть не виходячи з дому. Дотримуйтеся простої інструкції:

  1. Натисніть на вкладку «Перекази» у верхній частині головної сторінки сервісу.
  2. У відкритому полі вкажіть реквізити картки відправника:
  • номер з 16 цифр на лицьовому боці;
  • термін дії;
  • код CVV2 на тильному боці.
  1. Вкажіть номер картки одержувача.
  2. Введіть суму переказу.
  3. Якщо бажаєте отримати квитанцію, зазначте адресу електронної пошти.
  4. Натисніть на кнопку «Переказати».
  5. На номер телефону, до якого прив’язана картка, «ПриватБанк» надішле повідомлення з паролем. Введіть його в поле, що відкрилося, і підтвердіть платіж.

Сервіс Portmone використовує прогресивну систему переказів. Вказувати назву банку одержувача не потрібно, оскільки вся інформація про картку зашифрована в 16-значному номері. Гроші будуть доставлені протягом пари хвилин (затримка може виникнути лише з боку банку відправника або одержувача).

Розмір комісії під час переказу грошей з «ПриватБанку» на «Монобанк»

Клієнти сервісу «Портмоне» отримують вигідні умови для проведення платежів у форматі онлайн. Загальна комісія формується з урахуванням кількох тарифів:

  • «Портмоне» — 1% + 5 гривень. Заповнивши реквізити та вказавши суму переказу, користувачі Portmone відразу бачать, скільки грошей зніметься з рахунку разом з комісією сервісу.
  • «ПриватБанк» — від 0,5% (мінімум 5 гривень) до 4%. Щоб дізнатися розмір комісії, ознайомтеся з тарифами на послуги онлайн-банкінгу для конкретної картки.
  • «Монобанк» — 0%.

Система «Портмоне» працює безвідмовно. Ймовірність збоїв або помилок зведена до нуля. Але іноді під час переказу коштів у користувачів виникають деякі складнощі:

  • недостатньо грошей на рахунку. Приступаючи до оформлення переказу, переконайтеся, що на картці є потрібна сума з урахуванням комісії;
  • помилки під час заповнення заявки. Будьте уважні, користуйтеся підказками та ретельно перевіряйте кожен пункт, перш ніж скинути гроші з «Привату» на «Монобанк». На жаль, іноді користувачі помиляються, зазначаючи невірний номер картки одержувача. Якщо ви підтвердили переказ, система не може повернути гроші назад. Відправнику слід звернутися в банк одержувача, написати заяву з проханням повернути кошти та надати квитанцію, що підтверджує транзакцію;
  • перевантаженість серверів. Такі ситуації виникають рідко в разі аномально великої кількості відвідувачів. Потрібно лише почекати, поки сервери перейдуть у нормальний режим роботи.

Якщо у вас виникла проблема, зверніться за допомогою до служби підтримки сервісу. Наші співробітники нададуть відповідь на всі питання та підкажуть рішення.

Ліміти та обмеження

Платіжна система «Портмоне» пропонує можливість перекинути гроші з «Привату» на «Монобанк» на гнучких умовах. Але є ліміти та обмеження:

  • максимальний об’єм одного переказу — 25 тисяч гривень;
  • сума переказів протягом доби — до 75 тисяч гривень;
  • загальна сума транзакцій протягом місяця — 150 тисяч гривень;
  • кількість переказів за добу — 10;
  • кількість переказів протягом місяця — 25.

Зверніть увагу, що ці обмеження стосуються однієї картки. Якщо вам необхідно перераховувати більші суми, радимо оформити в банку ще одну або декілька карток.

Переваги роботи з сервісом Portmone

Клієнти обирають нашу платіжну систему з кількох причин:

  • вигідні тарифи на онлайн-перекази;
  • широкий спектр можливостей. На сайті Portmone можна оплачувати покупки в інтернет-магазинах і комунальні послуги, купувати квитки, здійснювати виплати по кредитах та інші грошові операції;
  • швидкі перекази грошей;
  • можна здійснювати перекази з будь-якого пристрою, підключеного до інтернету. Система працює з усіма браузерами;
  • надійність і безпека. Сервіс використовує найсучасніші та надійні протоколи захисту даних користувачів.

Переказати гроші з картки «Приват» на «Монобанк» може будь-який відвідувач сайту. Але ми рекомендуємо пройти швидку процедуру реєстрації. Ви зможете брати участь у спеціальних програмах, отримувати знижки та кешбеки. Ознайомтеся з послугами та можливостями Portmone й довірте сервісу виконання щоденних фінансових завдань.

Сподобалась стаття? Оцініть, будь ласка. Автору буде приємно 😌
Та поділіться в месенджерах