Як поповнити рахунок телефону з карти

Як поповнити рахунок телефону з карти
Stanislav Shulga
Stanislav Shulga
1 656

Мобільний телефон сприймається як базовий елемент комфорту, але без грошей на рахунку цей пристрій може лише приймати дзвінки. Якщо ваш оператор нагадує про наближення терміну оплати, скористайтеся сервісом Portmone. Переказати кошти можна в будь-який момент за наявності банківської картки та пристрою з доступом до інтернету.

Не знаєте, як поповнити рахунок телефону з картки? Скористайтеся інструкціями та порадами експертів «Портмоне».

Які оператори мобільного зв’язку доступні до оплати через Portmone

Поповнити рахунок за допомогою нашого сервісу можуть абоненти всіх популярних мобільних операторів України, зокрема:

Ви можете поповнити рахунок з картки на телефон, перейшовши за посиланням на сторінку свого оператора мобільного зв’язку. Також на нашому сайті можна оплатити Viber і Skype.

Як поповнити мобільний з картки через Portmone

Для виконання цієї операції вам потрібна картка будь-якого українського банку та електронний пристрій, підключений до інтернету. Якщо ви зареєстровані на сайті платіжної системи «Портмоне», зайдіть в особистий кабінет. Якщо ви вже здійснювали оплату на цей номер телефону, використовуйте збережений шаблон. Однак ініціювати транзакцію можуть і незареєстровані користувачі.

Щоб поповнити рахунок телефону з банківської картки, дотримуйтеся цієї інструкції:

  1. Введіть у спеціальному вікні номер телефону, рахунок якого плануєте поповнити. Якщо ви не вибрали оператора в списку, номера буде достатньо. Система визначить компанію автоматично.
  2. Зазначте суму.
  3. Вкажіть у спеціальній формі реквізити картки: номер, термін дії, захисний CVC2/CVV2 код. Система розрахує суму разом з комісією (2% від суми платежу + 2 грн).
  4. Перевірте інформацію. Якщо все правильно, натисніть на кнопку «Поповнити».
  5. На ваш номер телефону надійде SMS із перевірчим кодом. Ці цифри потрібно ввести в спеціальне вікно для підтвердження платежу.

На сайті Portmone.com.ua можна поповнити рахунок на телефон з картки швидко та без проблем. Зарахування коштів відбувається протягом пари хвилин: усього кілька кліків — і гроші вже на вашому рахунку. Залишається тільки активувати новий пакет послуг мобільного оператора.

Якщо платіж не пройшов, перевірте баланс банківської картки. Можливо, на вашому рахунку недостатньо грошей для здійснення транзакції. Іноді причина відмови полягає в обмеженнях на здійснення онлайн-платежів. Щоб змінити ліміт, зверніться в службу підтримки свого банку.

Які картки приймає сервіс Portmone для оплати

Поповнити рахунок можна з будь-якої дебетової або кредитної картки VISA/Mastercard, випущеної в Україні. Враховуйте, що оплата приймається тільки в гривнях.

Назва банку-емітента не має значення. Платіжна система Portmone співпрацює з усіма українськими банками, серед яких:

  • «ПриватБанк»;
  • «Ощадбанк»;
  • «Райффайзен Банк Аваль»;
  • «Альфа-Банк»;
  • «Укрсоцбанк»;
  • «Укрексімбанк»;
  • «УкрСиббанк»;
  • «Кредобанк»;
  • «ПУМБ»;
  • «ОТП Банк»;
  • «ВТБ БАНК»;
  • «Укргазбанк» та іншими.

Оплачуючи послуги за допомогою нашого сервісу, не хвилюйтеся про безпеку своїх даних і коштів. Компанія «Портмоне» успішно пройшла міжнародний аудит на відповідність вимогам стандарту Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS) і отримала відповідний сертифікат. Ми гарантуємо: вся конфіденційна інформація наших користувачів знаходиться під надійним захистом.

Переваги поповнення мобільного телефону з картки в Portmone

Хочете швидко поповнити рахунок мобілки? Користувачам сервісу «Портмоне» не потрібно купувати картки зі скретч-покриттям або витрачати час на пошуки найближчого терміналу. Ми робимо процес оплати максимально комфортним.

Компанія Portmone працює на українському ринку понад 18 років. Заходьте на сайт або завантажуйте однойменний застосунок, і ви зможете поповнити рахунок мобільного телефону з картки в режимі онлайн з мінімальними витратами часу. Клієнти сервісу отримують комплексні переваги:

  • зручний інтерфейс;
  • докладні інструкції та відповіді на найпоширеніші питання;
  • майже блискавичне виконання транзакцій;
  • широкий спектр послуг;
  • максимальний рівень безпеки;
  • цілодобову допомогу служби підтримки.

 Переваги реєстрації в сервісі Portmone

Здійснити оплату за допомогою сервісу може будь-який відвідувач нашого інтернет-ресурсу. Але зареєстровані користувачі отримують кілька додаткових можливостей:

  • економія часу. Всі шаблони платежів зберігаються в особистому кабінеті. Під час наступної оплати вам не доведеться повторно заповнювати дані. Достатньо лише зазначити суму;
  • розширена функціональність. Квитанції та звіти — завжди під рукою в особистому кабінеті «Портмоне»;
  • економія коштів. Використовуйте кешбек і промокоди, беріть участь в акціях і отримуйте повідомлення про нові можливості.

Платіжна система Portmone постійно розширює спектр послуг і вдосконалює рівень сервісу. На нашому сайті ви можете не тільки поповнити баланс мобільного, а й оплатити комуналку, інтернет, телебачення, оформити страховий поліс, забронювати квитки на проїзд у транспорті та ініціювати безліч інших транзакцій. Сервіс «Портмоне» робить ваше життя простішим!

Сподобалась стаття? Оцініть, будь ласка. Автору буде приємно 😌
Та поділіться в месенджерах