Дайджест новин за травень 2022

Дайджест новин за травень 2022
Stanislav Shulga
Stanislav Shulga
1 959

Поки українські захисники ведуть самовіддану боротьбу з ворогом на сході та півдні країни, у регіонах, що живуть відносно спокійним життям, відновлюють повноцінну роботу бізнес і комунальна сфера. Сервіс Portmone також має чим потішити своїх клієнтів. Читайте нашу травневу добірку новин і будьте в курсі основних подій.

Розширення функцій Portmone для приймання платежів

Portmone дбає про бізнес-клієнтів: тепер компанії та підприємці, що пропонують товари та послуги в інтернеті, мають можливість змінювати налаштування платіжної сторінки. Нещодавно на нашому сервісі з’явилися нові функції:

  • генерування посилань для одноразових (за номером договору) та багаторазових платежів (для розміщення у соцмережах і на лендингах);
  • формування QR-коду на оплату;
  • можливість задати суму та валюту або дозволити покупцеві зробити це самостійно;
  • блокування грошей на рахунку клієнта до підтвердження чи скасування платежу;
  • зазначення сторінок для переходу після успішної або неуспішної транзакції;
  • дизайн кнопки оплати, брендування та можливість задати параметри полів платіжної форми.

Нові налаштування зроблять платежі зручними для клієнтів, а продавцям дозволять витрачати менше часу на рутинну роботу та успішно займатися підприємницькою діяльністю, навіть не маючи власного сайту.

Відновлення роботи дитячих садків

Деякі дошкільні навчальні заклади нарешті відчинили двері для вихованців у Вінниці, Рівному, Івано-Франківську, Львові, Хмельницькому, Полтаві та Черкасах, а також у всіх районах Київської області. У столиці дитячі садки запрацювали з 1 червня. Причому відкрилися лише заклади, що мають власне укриття або знаходяться неподалік від нього. Обов’язкова умова прийняття дитини до садочка — надання довідок з місця роботи обох батьків. Нагадаємо, що кияни, як і раніше, можуть оплачувати харчування в дитячому садку онлайн за допомогою нашого сервісу.

Повернення оплати за паркування в Києві

З 16 травня столичні паркомісця знову стали платними. Наразі оплачувати потрібно лише в будні дні — з 8:00 до 22:00. В інший час, а також у вихідні паркуватися можна безоплатно. Штраф за порушення правил паркування під час повітряної тривоги не стягується.

Оплатити паркомісце, навіть не виходячи з автомобіля, можна на сайті та в мобільному додатку Portmone. Реєструватися для цього не обов’язково, але авторизовані користувачі можуть створити зручний шаблон і платити всього в кілька кліків.

Тарифи на комуналку залишаться незмінними

Після закінчення опалювального сезону в поточному році планувалося чергове підвищення цін на комунальні послуги. Проте, враховуючи тяжке матеріальне становище громадян під час війни та необхідність евакуації з гарячих точок, уряд запропонував запровадити мораторій на збільшення тарифів на газ, опалення та гарячу воду. Відповідний законопроєкт перебуває на розгляді Верховної Ради.

Не зважаючи на те, що держава та постачальники створили для споживачів комунальних послуг цілком лояльні умови, для підтримки економіки варто вчасно здійснювати платежі. Найзручніше оплачувати комуналку за допомогою Portmone та активувати тариф «Місяць» — у цьому випадку під час транзакції не стягується комісія. Ще одну можливість заощадити мають зареєстровані користувачі нашого сервісу: вони можуть поповнити рахунок мобільного без додаткових витрат.

Portmone дає можливість лише в кілька кліків сплачувати податки, оформляти страховку, переказувати гроші ЗСУ та гуманітарним фондам. Ми постійно працюємо над зручністю здійснення платежів і доповнюємо сервіс новими функціями. Вибирайте комфортні онлайн-оплати, залишайтеся з нами та дізнавайтеся актуальну інформацію першими.

Сподобалась стаття? Оцініть, будь ласка. Автору буде приємно 😌
Та поділіться в месенджерах