Як оплатити кредит Манівео

Як оплатити кредит Манівео
Stanislav Shulga
Stanislav Shulga
1 652

Термінова потреба в позиці виникає хоча б раз у житті кожної людини. В Україні мають попит послуги МФО, що надають гроші в борг у режимі онлайн на невеликий термін. Moneyveo — одна з найпопулярніших компаній. Тут можна отримати мікрокредит швидко, на вигідних умовах, без довідок про доходи та застави.

Будь-який борг необхідно повертати, а прострочені платежі можуть негативно вплинути на кредитну історію позичальника. На сайті Portmone можна погасити кредит «Манівео» з мінімальними витратами часу та зусиль. З цієї статті ви дізнаєтеся, як здійснити транзакцію, а також про переваги та можливості сервісу.

Як сплатити кредит «Манівео» через Portmone

Скористайтеся послугами сервісу «Портмоне», і вам не доведеться відвідувати банк або шукати найближчий платіжний термінал. Транзакції проводяться в режимі онлайн цілодобово, а для більшої зручності можна встановити однойменний мобільний застосунок. Щоб сплатити кредит «Манівео», знадобиться лише електронний пристрій з доступом до інтернету та картка українського банку.

Процедура погашення позики проста. Дотримуйтесь цієї інструкції:

  1. Виберіть у каталозі послуг категорію «Кредити».
  2. Знайдіть у розділі компанію Moneyveo.
  3. Введіть дані:
  • номер телефону, що використовувався як контактний під час оформлення позики;
  • ім’я, прізвище, по батькові;
  • ІПН;
  • номер кредитного договору;
  • номер, термін дії та код CVV банківської картки;
  • суму платежу.
  1. Натисніть кнопку «Оплатити».

На зазначений номер телефону надійде SMS з одноразовим кодом. Його слід ввести у спеціальне поле та підтвердити транзакцію.

  1. Вкажіть електронну пошту. На неї надійде квитанція про оплату.

На сайті «Портмоне» можна сплатити кредит у Moneyveo без авторизації. Ця послуга доступна для будь-якого відвідувача сайту. Проте ми рекомендуємо пройти процедуру реєстрації, оскільки це дозволить отримувати рахунки погашення позики в особистому кабінеті. У цьому випадку реквізити одержувача завантажуються автоматично, і ви заощаджуєте час.

Важлива перевага «Портмоне» — можливість погасити кредит на «Манівео» без комісії. Платіжний сервіс уклав угоду з нашою компанією, завдяки чому ви зможете заощаджувати на оплаті позик.

Що робити, якщо немає грошей для погашення кредиту в «Манівео»

Оформляючи позику, важливо правильно розрахувати свої можливості. Але у кожного можуть статися непередбачені ситуації. Якщо у вас немає грошей на своєчасне погашення боргу, найгірша стратегія — уникати контакту з кредитором і сподіватися на щасливий випадок. Це призведе до штрафів, значного підвищення відсотків і подальшого загострення ситуації.

Уникнути негативних наслідків і погасити кредит у «Манівео», якщо немає грошей, допоможе пролонгація договору. В цьому випадку кредит не вважається простроченим, а клієнтові не загрожують штрафні санкції, пеня та погіршення кредитної історії. Компанія пропонує можливість перенесення терміну закриття мікропозики на таких умовах:

  • оплата відсотків;
  • активація налаштування пролонгації до останнього дня погашення кредиту. Наприклад, вам потрібно закрити позику 25 листопада. Сплатити нараховані відсотки та оформити пролонгацію потрібно не пізніше 24 листопада;
  • базова відсоткова ставка зміниться: вона розраховується залежно від рівня лояльності клієнта (подробиці можна дізнатися на сайті кредитора);
  • якщо клієнт оплачує відсотки та частину «тіла» позики, нові нарахування стосуватимуться фактичної суми, що залишилася.

За таких умов можна продовжити кредит безліч разів.

Зручність у використанні Moneyveo

У відгуках про цю компанію клієнти вказують на комплекс переваг:

  • просте та швидке оформлення позик;
  • автоматизований розгляд заявки;
  • прозорість і дотримання законів. Moneyveo має ліцензію на ведення діяльності з надання кредитів і діє у правовому полі;
  • надійний захист персональних даних клієнтів;
  • пільговий період і мінімальна відсоткова ставка під час першого звернення;
  • регулярні акції.

Що буде, якщо не платити кредит «Манівео»

Пролонгація позики — найкращий вихід із ситуації, якщо ви не можете погасити вчасно всю суму. Прострочення призведе до таких наслідків:

  • інформація про порушення фінансової дисципліни передається до БКІ. Внаслідок цього погіршується кредитна історія, а отримати позику наступного разу буде набагато складніше;
  • нараховуються штрафи та пеня. Щодня прострочення призводить до збільшення боргового навантаження;
  • боржникам дзвонитимуть представники служби безпеки компанії;
  • якщо позичальник ховається та відмовляється погашати хоча б частину кредиту, його справа передається колекторам і до суду.

Якщо ви не можете вчасно сплатити позику та не встигли оформити пролонгацію, скористайтеся цією інструкцією:

  1. Зв’яжіться з менеджерами «Манівео».
  2. Оформте заявку на реструктуризацію кредиту. Більшість компаній йдуть назустріч таким пропозиціям. Їм вигідніше повернути свої кошти трохи згодом, ніж передавати справу судовим приставам.
  3. Намагайтеся погашати борг регулярно хоча б мінімальними сумами.

Така поведінка демонструє кредитору, що позичальник не ховається від представників МФО та має намір повернути борг. У таких ситуаціях менеджери МФО набагато охочіше йдуть назустріч клієнтові, котрий потрапив у складні обставини. Вони запропонують оптимальні терміни погашення та не встановлюватимуть надто високі відсоткові ставки.

Якщо ви плануєте взяти кредит, важливо заздалегідь оцінити свої фінансові можливості. Це дозволить уникнути проблем і зробить процес співпраці з кредитором максимально комфортним. Прискорити процедуру оплати допоможе сервіс «Портмоне». Скористайтеся послугами нашої платіжної системи та погашайте кредит усього за пару хвилин із будь-якого місця, де є інтернет. Portmone — ваш надійний партнер у світі фінансів!

Сподобалась стаття? Оцініть, будь ласка. Автору буде приємно 😌
Та поділіться в месенджерах